Πλαίσιο 8: Το SFR αναβάλλει την άφιξη της Alexa στις αρχές του 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η SFR αποφάσισε να αναβάλει την ενσωμάτωση του Amazon Alexa στο Box 8 στις αρχές του 2020. Ο χειριστής στην κόκκινη πλατεία διασφαλίζει ότι συνεργάζεται με τις ομάδες του Amazon για την ενσωμάτωση του βοηθού φωνής στα νέα του κουτιά.

Τον περασμένο Ιούλιο, η SFR ανέβασε το πέπλο στο SFR Box 8, ένα νέο υψηλής ποιότητας διαδικτυακό κουτί που προοριζόταν να επισκιάσει το Freebox Delta του αντιπάλου του Free. Το κουτί διακρίνεται από τη συμβατότητα WiFi 6, 4K HDR με Dolby Vision και Dolby Atmos. Κατά τη διάρκεια, Η SFR υποσχέθηκε επίσης να προσθέσει το Amazon Alexa στο κουτί της. Αρκετούς μήνες αργότερα, ο βοηθός φωνής δεν είναι ακόμα διαθέσιμος.

Επισκέπτης στο σετ των συναδέλφων μας στην εκπομπή «De Quelle Je Me Mail» στο 01Net.Tv, ο Grégory Rabuel, Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του SFR, ανέφερε την άφιξη του Amazon Alexa στο Box 8. “Η Alexa θα ενσωματωθεί επίσης στο Box 8” υπενθύμισε τον Grégory Rabuel.

“Η προστιθέμενη αξία του πλαισίου 8 είναι ότι ελέγχουμε τα αντικείμενα που συνδέονται με φωνή” στη συνέχεια υπογραμμίζει τον Grégory Rabuel. Στα επόμενα χρόνια, ο χειριστής με την κόκκινη πλατεία θέλει ακόμη και Όλο και περισσότερες συνδεδεμένες συσκευές μπορούν να ελέγχονται με φωνή μέσω του μικροφώνου του κουτιού. “Θα έχετε πρόσβαση σε δύο τύπους βοηθών” υπόσχεται το πλαίσιο, προκαλώντας τόσο τον οικιακό βοηθό φωνής του SFR όσο και την Alexa.

Διαβάστε επίσης: Η SFR αυξάνει τις τιμές των ινών και των προσφορών ADSL

Δυστυχώς, η ενσωμάτωση του βοηθού Alexa χρειάστηκε λιγο αργα σε σύγκριση με το πρόγραμμα της SFR. ” Θα είναι μάλλον στις αρχές του 2020, οπότε τις πρώτες εβδομάδες του 2020. Ολοκληρώνουμε την ενσωμάτωση της Alexa με τις ομάδες του Amazon.Διαβεβαιώνει τον διευθυντή. “Όταν ξεκινήσαμε το Box 8, αρχικά σκεφτήκαμε ότι θα συμβεί μέχρι το τέλος του έτους” παραδέχεται ο Grégory Rabuel. Στην αρχή, η SFR είχε αναφέρει ακόμη και τη διαθεσιμότητα τις εβδομάδες μετά την παρουσίαση. Έχετε ήδη επιλέξει το νέο κουτί; Τι περιμένετε από το SFR; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: 01Net.TV