Περισσότερες λεπτομέρειες για το Android 11 θα ανακοινωθούν στις 9 Ιουλίου

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Android 11 θα ανακοινωθούν στις 9 Ιουλίου

Με το Google I / O 2020 που έχει ακυρωθεί τελείως (πρώτα μόνο η φυσική έκδοση και μετά το διαδικτυακό) λόγω της πανδημίας του κοροναϊού που δεν δείχνει ακόμα κανένα σημάδι χαλάρωσης του σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, οι προγραμματιστές δεν είχαν πολλές τεχνικές πληροφορίες για το τι νέο υπάρχει Android 11. Ναι, οι πρώτες εκδόσεις beta είναι ήδη διαθέσιμες (επίσης για smartphone που δεν ανήκουν στη σειρά Pixel), αλλά η Google δεν έχει εξηγήσει λεπτομερώς τις νέες δυνατότητες που φθάνουν στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Για να αντισταθμιστεί αυτή η έλλειψη τεχνικών εξηγήσεων σχετικά με τα νέα του Android 11, ορισμένα μέλη της ομάδας ανάπτυξης εντός της Google (συμπεριλαμβανομένων των Chet Haase, Dianne Hackborn και Jacob Lehrbaum) θα έχουν AMA (Ρώτα με οτιδήποτε) στο Reddit (προφανώς στα Αγγλικά) όπου θα απαντήσουν σε ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους προγραμματιστές. Το Reddit AMA θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ. (Ώρα Ιταλίας).

Σαν να μην ήταν αρκετό, η Google έχει προγραμματίσει δύο ακόμη AMA στο Reddit, ένα εκ των οποίων στις 30 Ιουλίου αφιερωμένο στα νέα του Android Studio (του οποίου η έκδοση 4.0 μόλις κυκλοφόρησε) και ένα στις 27 Αυγούστου αφιερωμένο στα νέα του Jetpack Compose.

Για όσους δεν είναι προγραμματιστές, αλλά εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τις υποθέσεις της Google, σας υπενθυμίζουμε ότι μια εκδήλωση θα ανακοινωθεί στις 8 Ιουλίου, στην οποία θα ανακοινωθούν τα μελλοντικά νέα του Βοηθού Google, η πραγματική ραχοκοκαλιά ολόκληρου του καταναλωτικού οικοσυστήματος της εταιρείας.

Πριν φύγουμε, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν υπέροχα νέα τόσο στο Google όσο και στο Fitbit (αρνητικό για την εταιρεία, πιθανώς θετικό για τους χρήστες) και στο Chrome front for Android (θετικό).

VIA FONTE