Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με περισσότερο χώρο αποθήκευσης με το Seagate Backup Plus 4TB External HDD για 89,99 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 13 Ιανουαρίου 2020 στις 17 ώρες 12 λεπτά

Εάν δεν διαθέτετε χώρο αποθήκευσης, γνωρίζετε ότι ένα καλό σχέδιο στο Cdiscount σας επιτρέπει να εφοδιαστείτε με τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Seagate Backup Plus με χωρητικότητα 4 TB για 89,99 €. Μια εξαιρετική ευκαιρία για άτομα που θέλουν ένα συμπαγές, εύκολα μεταφερόμενο μέσο αποθήκευσης με άφθονο χώρο.

Επωφεληθείτε από αυτό το καλό πρόγραμμα Cdiscount για να αυξήσετε τη χωρητικότητα αποθήκευσης των συσκευών σας! Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος Seagate Backup Plus σας προσφέρει 4 TB αποθηκευτικού χώρου σε συμπαγές μέγεθος με διαστάσεις 8 x 2,09 x 11,53 cm σε φτερό 265 γραμμάρια με μεταλλικό φινίρισμα.

Το τελευταίο ενσωματώνει το λογισμικό Seagate Toolkit που σας επιτρέπει να εκτελείτε αντίγραφα ασφαλείας κατά παραγγελία, καθώς και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στη συχνότητα της επιλογής σας (ωριαία, καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία). Το συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό Mirror σάς επιτρέπει επίσης να συγχρονίζετε αυτόματα αρχεία μεταξύ της συσκευής σας και του υπολογιστή.

Σε συνεργασία με υπολογιστές Windows και Mac χωρίς μορφοποίηση, αυτός ο εξωτερικός σκληρός δίσκος Seagate Backup Plus προσφέρει υψηλές ταχύτητες μεταφοράς έως και 5,0 Gbps, καθώς είναι συμβατός με USB 3.0. Η προσφορά περιλαμβάνει συνδρομή φωτογραφίας Adobe Creative Cloud δύο μηνών. Είναι εγγυημένο για 2 χρόνια.

Δείτε επίσης: τις κορυφαίες προσφορές χειμερινών πωλήσεων Cdiscount 2020