Πατήστε για πληρωμή διαθέσιμα για μέλη του προγράμματος Windows Insider

Πατήστε για πληρωμή διαθέσιμα για μέλη του προγράμματος Windows Insider

Microsoft έχει ενημερώσει τοΕφαρμογή Πορτοφολιού για Windows 10 Mobile, προσθέτοντας συγκεκριμένα την μοιραία υποστήριξη στο <Πατήστε για πληρωμή>>. Μια σημαντική κίνηση, που στοχεύει στην ευθυγράμμιση του λογισμικού της Redmond με ανταγωνιστές Android και iOS, οι οποίοι έχουν ήδη υπηρεσίες Android Pay και Apple Pay αντίστοιχα. Χωρίς να ξεχνάμε σημαντικό παίχτης του τομέα των κινητών, όπως η Samsung και η Huawei. Η πρόκληση για το καυτό τμήμα του πληρωμές μέσω κινητού επομένως μπαίνει στην καρδιά και Microsoft είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια σχεδιασμένη πλατφόρμα ad hoc για τις κινητές συσκευές του.

Ο μηχανισμός γρήγορης πληρωμής, ο οποίος αξιοποιεί τη χρήση της μάρκας NFC, θα φτάσει επίσημα εντός της λήξης της θερινής περιόδου (πιθανότατα συμπίπτει με την κυκλοφορία των Windows 10 Anniversary για smartphone), ενώ οι χρήστες των ΗΠΑ εγγράφηκαν στο πρόγραμμα Windows Insider Η Microsoft θα μπορεί να δοκιμάσει αυτήν τη λειτουργία αποκλειστικά. Ωστόσο, προβλέπεται επίσης επέκταση του προγράμματος δοκιμών όσον αφορά το Γνώστης δραστηριοποιείται σε άλλες χώρες. Ο Κολοσσός του Ρέντμοντ δεν διευκρίνισε ωστόσο τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας εκτός του φυσικού κύκλου της αμερικανικής επικράτειας, ο πρώτος που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει επίσημα την πλατφόρμα.

Αυτή τη στιγμή Πατήστε για πληρωμή είναι συμβατό με ορισμένες νεότερες συσκευές Lumia: συγκεκριμένα την παρουσία των Lumia 950 και Lumia 950 XL – των νέων ναυαρχίδα με τα Windows 10 Mobile που παρουσιάστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο – αλλά και το Lumia 650. Microsoft είναι πρόθυμος να καθορίσει πώς η πλατφόρμα Πατήστε για πληρωμή – το οποίο υποστηρίζει αδιάφορα χρεωστικές και κάρτες πληρωμής – μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους εμπόρους που εμφανίζουν το Πορτοφόλι της Microsoft ή το τσιπ NFC. Ο Κολοσσός του Ρέντμοντ έχει ήδη συνάψει συμφωνίες ad hoc με ορισμένους λιανοπωλητές και με την Bank of America: ωστόσο, αναμένεται ακόμη πιο διαδεδομένη διάδοση της υπηρεσίας, καθώς άλλα πιστωτικά ιδρύματα (βλέπε για παράδειγμα Chase και Fifth Third Bank) περιλαμβάνονται μεταξύ των>.

Δρόμος