Παρουσίαση του Huawei Mate 30 στις 09/19/2019: πώς να παρακολουθήσετε το συνέδριο ζωντανά

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 57 λεπτά

Όπως κάθε χρόνο, η Huawei εκμεταλλεύεται το φθινόπωρο για να παρουσιάσει τα νέα της smartphone υψηλής τεχνολογίας. Το 2019, οι Mate 30 και Mate 30 Pro θα είναι οι πρωταγωνιστές του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο στις 19 Σεπτεμβρίου από τις 2 μ.μ. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ανακοινώσεις του παγκόσμιου νούμερο 2.

Φέτος, το συνέδριο «επιστροφή στο σχολείο» της Huawei θα έχει μια ιδιαίτερη γεύση. Ενώ έχει πάρει το νούμερο 2 από την Apple, ο κινεζικός γίγαντας εμπλέκεται στην εμπορική διαμάχη μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας. Από τις αρχές του έτους, η διοίκηση του Τραμπ έχει συμπεριλάβει τη μαύρη λίστα της μάρκας, η οποία την εμποδίζει να συνεργαστεί με αμερικανικές εταιρείες. Συγκεκριμένα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία του κατασκευαστή να ενσωματώσει τις υπηρεσίες Google στα νέα του smartphone. Η κυκλοφορία των Mate 30 και Mate 30 Pro γίνεται επομένως σε ένα τεταμένο κλίμα, με πολλές αβεβαιότητες.

Mate 30, Mate 30 Pro, Freebuds 3, Harmony OS: οι αναμενόμενες ανακοινώσεις

Εκτός από τα Mate 30 και Mate 30 Pro, η Huawei θα παρουσιάσει (και πάλι) τα Freebuds 3, τα πρώτα ακουστικά (χωρίς ενδοτραπέζια) με ενεργή μείωση θορύβου. Παρουσιάστηκαν στο IFA στο Βερολίνο, αποδείχθηκαν ελκυστικοί όταν τα καταφέραμε για πρώτη φορά. Η Huawei θα πρέπει επομένως να ανακοινώσει την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Το Watch GT2 είναι μεταξύ των αναμενόμενων ανακοινώσεων. Ο κατασκευαστής τερμάτισε την αγωνία λίγες μέρες πριν από το συνέδριο, αποκαλύπτοντας ένα βίντεο teaser στον λογαριασμό του στο Twitter. Τέλος, η μάρκα θα μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το Harmony OS, το εσωτερικό του λειτουργικό σύστημα, ενώ οι εντάσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν. Αυτό θα μπορούσε επίσης να έχει άμεσες συνέπειες για τη μάρκα, καθώς, ελλείψει Android, τα Mate 30 και Mate 30 Pro ενδέχεται να μην κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη.

Πώς να παρακολουθήσετε το συνέδριο παρουσίασης του Huawei Mate 30

Όπως πάντα, η Huawei θα δώσει τη μέγιστη προβολή στην εκδήλωση. Ωστε να μπορείτε να ακολουθήστε το συνέδριο ζωντανά στο Youtube (σύνδεσμος στο κάτω μέρος του άρθρου) αλλά και μαζί μας. Ο Μπρούνο, ο αρχισυντάκτης μας βρίσκεται στον ιστότοπο για να σας κάνει να ζήσετε το συνέδριο σαν να ήσασταν εκεί. Όσο για εμάς, θα δημοσιεύσουμε σημαντικές πληροφορίες στον ιστότοπο και στα κοινωνικά μας δίκτυα.