Παραλαβή Tesla: Ο Elon Musk υπόσχεται τον σχεδιασμό ενός φουτουριστικού στρατιωτικού θωρακισμένου οχήματος

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ο Elon Musk μίλησε για το σχεδιασμό της μελλοντικής παραλαβής του Tesla, η παρουσίαση του οποίου έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2019. Απαντώντας σε μια ερώτηση ενός χρήστη στο Twitter, ανακοινώνει ένα σχέδιο διαφορετικό από όλες τις έννοιες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο μέχρι τώρα.

Εννοια

ο Παραλαβή από την Tesla είναι ένα από τα μακροχρόνια έργα της μάρκας που αργά στην υλοποίησή του. Αλλά η αναμονή πλησιάζει. Ο Elon Musk επιβεβαίωσε πριν από λίγες μέρες την παρουσίαση του οχήματος για το Νοέμβριο του 2019. Το ραντεβού έχει γίνει και ελπίζουμε να μην παρευρεθούμε σε άλλη αναβολή της επίσημης διαδικασίας. Μόλις μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, το αφεντικό του Tesla μας δίνει μια πρώτη ιδέα για το σχεδιασμό του μελλοντικού του “Cybertruck” που σίγουρα φαντάστηκε φουτουριστικό, αλλά το αιφνιδιαστικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι εκεί.

Η παραλαβή του Tesla θα μοιάζει με στρατιωτικό θωρακισμένο αυτοκίνητο από το μέλλον

Προφανώς, η παραλαβή προκαλεί μεγάλη περιέργεια, όπως όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla. Για αρκετούς μήνες, έχουμε δει ακμάζουσες ιδέες που φαντάζονται το σχεδιασμό της. Αλλά πώς θα μοιάζει αυτή η παραλαβή; Ο Elon Musk μας δίνει μια ιδέα. ” Το Cybertruck μοιάζει με οτιδήποτε έχω δει να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο. Είναι στην πραγματικότητα πιο κοντά σε έναν φουτουριστικό θωρακισμένο μεταφορέα προσωπικού ” Αυξάνει σίγουρα το επίπεδο της ίντριγκας γύρω από την επικείμενη παρουσίαση.

Διαβάστε επίσης – Tesla: ένα YouTuber μετατρέπει ένα μοντέλο 3 σε μια παραλαβή, σε βίντεο

Φαίνεται ότι το Tesla 100% ηλεκτρική παραλαβή θα είναι το το πιο τολμηρό όχημα της μάρκας, τουλάχιστον όσον αφορά το σχεδιασμό του. Τα οχήματα μεταφοράς στρατευμάτων ή τα ATV έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν προσωπικό σε ζώνες μάχης. Το Cybetruck θα ήταν επομένως σχεδιασμένο για να μεταφέρει πολλά άτομα, βαριά φορτία, αλλά και να διασχίζει τα πιο δύσκολα εδάφη χωρίς εμπόδια, ειδικά επειδή θα είναι εξοπλισμένο με σύστημα έλξης με δύο κινητήρες και ” μια ανάρτηση που προσαρμόζεται δυναμικά στο φορτίο Σύμφωνα με λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο Elon Musk πέρσι.