Πακέτο Red by SFR 40 GB με 10 € το μήνα για τη ζωή χωρίς δέσμευση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12 ώρες και 10 λεπτά

Οι καλές προσφορές σε σχέδια για κινητά συνεχίζονται! Μεταξύ των επεκτάσεων και των αλλαγών των προσφορών, οι φορείς εκμετάλλευσης δεν τελειώνουν με τις προωθήσεις τους που έχουν διαρκέσει για μήνες, αλλά δεν πρέπει να παραπονούμε γιατί μια μέρα, όλα μπορεί να σταματήσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο για να επωφεληθούν από αυτό.

Ανακεφαλαιώνουμε, υπάρχει η B & You και τα 40 GB στα 9,99 €, 60 GB στα 14,99 € ή 80 GB στα 16,99 € πακέτα το μήνα για 1 έτος (ισχύει έως 30/09), το πακέτο Sosh 50 GB στα 9,99 € ανά μήνα για 12 μήνες (ισχύει έως τις 20/09 στις 9 π.μ.) και τέλος Red by SFR με την επιστροφή του πακέτου 40 GB στα 10 € και ποιος, σε αντίθεση με τους άλλους, έχει σταθερή τιμή (δεν κινείται μετά από ένα χρόνο, το κρατάτε όσο θέλετε).

Η προσφορά είναι ισχύει για οποιαδήποτε νέα συνδρομή έως τις 30/9/2019 περιλαμβάνονται αποκλειστικά στον ιστότοπο redbysfr.fr, το Η κάρτα SIM χρεώνεται 10 € με μία κίνηση κατά την παραγγελία και μπορείτε να διατηρήσετε τον τρέχοντα αριθμό κινητού σας.

Το πακέτο Red by SFR 40 Go που προσφέρεται στα 10 € περιλαμβάνει

  • 40 GB internet ανά μήνα σε πολύ υψηλή ταχύτητα (4G, 3G) στην ηπειρωτική Γαλλία.
  • 4 GB internet ανά μήνα στην Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM.
  • Απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην ηπειρωτική Γαλλία και υπερπόντια διαμερίσματα (εκτός της Mayotte), από την Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην ηπειρωτική Γαλλία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση / υπερπόντια διαμερίσματα.
  • Απεριόριστα SMS και MMS σε όλους τους μητροπολιτικούς φορείς, από την Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM έως τη Metropolitan France και την Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM.

Για να ανακαλύψετε: Ο συγκριτής μας για κινητά σχέδια χωρίς υποχρέωση