Πακέτο NRJ Mobile 50 GB στα 4,99 € ανά μήνα για 6 μήνες χωρίς δέσμευση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 47 λεπτά

Το πακέτο NRJ Mobile 50 GB με 4,99 € το μήνα για 6 μήνες επιστρέφει έως τις 18 Ιουλίου 2019. Επομένως, για λιγότερο από 5 ευρώ το μήνα, επωφεληθείτε από ένα μη δεσμευτικό πακέτο για κινητά με μεγάλο φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας + απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS.

Αν ψάχνετε για ένα φτηνό πρόγραμμα για κινητά, η προσφορά που προσφέρεται αυτή τη στιγμή από το MNVO NRJ Mobile, το οποίο χρησιμοποιεί το δίκτυο της 3 κατεστημένοι χειριστές Orange, SFR και Bouygues Télécom (είναι εδώ για να μάθετε για την κάλυψη του δικτύου) μπορεί να σας ελκύσει Μέχρι τις 18 Ιουλίου 2019, μπορείτε να εγγραφείτε Πακέτο 50 GB στα 4,99 € το μήνα για περίοδο 6 μηνών. Στο τέλος της προσφοράς 6 μηνών, η τιμή του πακέτου μειώνεται στα 16,99 € ανά μήνα. Γίνεται πολύ λιγότερο ενδιαφέρον, αλλά χωρίς δέσμευση, τίποτα δεν σας εμποδίζει να ακυρώσετε αυτήν τη στιγμή για να μεταβείτε σε μια πιο συμφέρουσα προσφορά. ο Η κάρτα SIM χρεώνεται 10 € (είναι τριπλό), το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Από την ηπειρωτική Γαλλία: απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS + 50 GB διαδικτύου σε 4G (ταχύτητα προσαρμοσμένη πέρα ​​από αυτό)
  • Από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα υπερπόντια διαμερίσματα: απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS + 5 GB διαδικτύου σε 3G +

Οι άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές για κινητά για τον Ιούλιο του 2019

Για να ανακαλύψετε: Ο συγκριτής μας για κινητά σχέδια χωρίς υποχρέωση