Πακέτο 30 GB στα 3,99 € για 6 μήνες, η καλύτερη προσφορά Cdiscount Mobile αυτήν τη στιγμή

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Cdiscount λανσάρει μια νέα προσφορά για κινητά για νέους πελάτες. Μέχρι τις 20 Μαΐου 2020, το πακέτο Cdiscount Mobile 30 GB είναι 3,99 € ανά μήνα για 6 μήνες. Χωρίς δέσμευση, η μηνιαία τιμή υπερβαίνει την περίοδο προσφοράς στα 12 €.

Εδώ είναι ένα καλό σχέδιο για άτομα που αναζητούν φθηνό πακέτο για κινητά με έναν αρκετά άνετο φάκελο Διαδικτύου και που δεν υπερβαίνει τα 5 ευρώ το μήνα. Είναι από την πλευρά του εικονικού χειριστή Cdiscount Mobile που διαχειρίζεται τα δίκτυα των χειριστών Orange, SFR και Bouygues Telecom μέσω της NRJ Mobile, πρέπει να στραφούμε για να επωφεληθούμε από αυτήν τη νέα προσφορά. Μέχρι τις 20 Μαΐου 2020 συμπεριλαμβάνεται, μπορείτε να εγγραφείτε στο πακέτο των 30 GB με 3,99 € / μήνα.

Μια προσφορά χωρίς δέσμευση που εξοικονομεί 48,06 € κατά τη διάρκεια της σχετικής περιόδου προσφοράς. Πέρα από 6 μήνες, χωρίς καμία ενέργεια εκ μέρους σας, το πακέτο ανανεώνεται αυτόματα με την τρέχουσα τιμή, δηλαδή 12 € / μήνα. Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στη Metropolitan France είναι οι εξής: Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Metropolitan France και φάκελος δεδομένων κινητής τηλεφωνίας 30 GB σε 4G.

Από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM, επωφελείστε από κλήσεις, SMS, MMS όπως στη Metropolitan France καθώς και Φάκελος Ιστού 3 GB σε 4G σε EU / DOM. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν τις 27 χώρες της ΕΕ (συν την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία) και 8 προορισμούς στο εξωτερικό. Η κάρτα SIM χρεώνεται 10 € κατά τη διαδικασία εγγραφής. Εάν δεν είστε πεπεισμένοι από αυτήν την προσφορά, γνωρίζετε ότι υπάρχουν άλλοι, εδώ είναι:

Για να ανακαλύψετε: Ο συγκριτής μας για σχέδια για κινητά χωρίς δέσμευση το 2020