Ο Niu αποκαλύπτει την ηλεκτρική μοτοσικλέτα RQi του: 130 km και 160 km / h max, ποιος λέει καλύτερα;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ο Niu μόλις αποκάλυψε την ηλεκτρική μοτοσικλέτα RQi: ένα σπάνιο προϊόν με το φουτουριστικό σχεδιασμό και το τεχνικό του φύλλο. Αυτή η ελαφριά μοτοσικλέτα μπορεί πράγματι να σας κάνει να περιστρέψετε έως και 160 km / h και ανακοινώνεται μια σειρά 130 km. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε ακόμη την τιμή του.

Πίστωση: Niu

Ο Κινέζος κατασκευαστής Niu εκμεταλλεύτηκε το CES 2020 για να παρουσιάσει νέα ηλεκτρικά σκούτερ, αλλά αυτό που τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή μας είναι το νέο Niu RQi. Εάν δεν προσφέρει την απόδοση ενός Damon Hypersport – ενός τέρατος που μπορεί να περιστραφεί στα 322 km / h με 200 ίππους για μια εμβέλεια 483 km – προσφέρει σε μια άσχημη, απότομη και κόκκινη έμφαση, ταχύτητα πολύ σωστό 160 km / h με εύρος 80 μιλίων, περίπου 128 χιλιομέτρων.

Αλλά μπορεί επίσης να αλλάξει ταχύτητα στην πόλη για περισσότερη αυτονομία. Εάν οδηγείτε με ταχύτητα 50 km / h, λέει ο κατασκευαστής, θα έχετε απόσταση έως 200 km με μία μόνο φόρτιση. Το μυστικό της έγκειται στις μπαταρίες και τον κινητήρα 30 kW – Η Niu εκμεταλλεύεται την εμπειρία της σε άλλες κατηγορίες οχημάτων για να προσφέρει προηγμένα κελιά 4ης γενιάς. Η μοτοσυκλέτα προσφέρεται με ενσωματωμένη μονάδα φόρτισης.

Ο αγαπημένος του προορισμός θα είναι η πόλη. Αυτή η μοτοσικλέτα είναι πράγματι πάνω από όλα σχεδιασμένη για να ξεπερνάει το οδικό δίκτυο με συμφόρηση. Η μάρκα καθορίζει ότι η λειτουργία Sport θα σας επιτρέψει να περιστρέψετε στους αυτοκινητόδρομους, μόλις το θέλετε. Ο Niu πειράζει πολλά χαρακτηριστικά που αξιοποιούν το 5G, όπως μια συνδεδεμένη εφαρμογή cloud και ένα σύστημα ελέγχου κλοπής ελεγχόμενο από GPS.

Διαβάστε επίσης: CES 2020 – τάσεις και νέα που πρέπει να παρακολουθήσετε φέτος

Είναι επίσης εξοπλισμένο με προσαρμοστικό φωτισμό, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και ABS. Τόσες πολλές δυνατότητες για την ασφάλεια του οδηγού. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ούτε την τιμή του ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Πηγή: Niu