Ο Koogeek θέλει να είμαστε υγιείς για το καλοκαίρι με τις νέες προσφορές

Νέα εβδομάδα, νέες προσφορές dodocool στο Amazon Italy

Λίγες μέρες μετά τις νέες προσφορές του dodocool, είναι η άλλη κινεζική μάρκα Koogeek να ανακοινώσει έναν νέο γύρο ενδιαφέρων προσφορών μέσω του καταστήματός της στο Amazon Italy. Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει μια σειρά έξυπνων προϊόντων για την υγεία του σώματος, καθώς και ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για οικιακό αυτοματισμό.

Το πρώτο αξεσουάρ στην προώθηση που βρίσκουμε είναι ένα ιατρική συσκευή που σας επιτρέπει να μετράτεηλεκτρονικά πίεση αίματος. Εγκρίθηκε από το FDA, σας επιτρέπει να έχετε ακριβή και ακριβή αποτελέσματα που μπορούν να αποθηκευτούν στο smartphone σας.

Η τιμή καταλόγου είναι 36,99 ευρώ, αλλά, εκμεταλλευόμενοι τους κωδικούς έκπτωσης YFJ6GP2L (κατά το check out), μπορείτε να το πάρετε σπίτι στην τιμή των 22,93 ευρώ.


Ακόμα στον ιατρικό τομέα, βρίσκουμε επίσης ένα άλλο έξυπνο όργανο ελέγχου αρτηριακής πίεσης Koogeek που λειτουργεί επίσης ως όργανο ελέγχου καρδιακού ρυθμού. Όλα πάντα με τη βοήθεια του Bluetooth και μιας ειδικής εφαρμογής.

Αυτό το εξάρτημα έχει κόστος 69,99 ευρώ 40,59 ευρώ μέσω του κωδικού προσφοράς XCE6VUP7 έως τις 30 Ιουνίου.


Μεταξύ των προσφορών βρίσκουμε επίσης ένα ψηφιακό θερμόμετρο ικανό να επικοινωνεί με το smartphone προκειμένου να αποθηκεύει και να αναλύει όλες τις μετρήσεις που έγιναν.

Αυτό το εξάρτημα έχει κόστος 69,99 ευρώ 40,59 ευρώ μέσω του κωδικού προσφοράς XCE6VUP7 έως τις 30 Ιουνίου.


Αλλάζουμε το φύλο, βρίσκουμε ένα Έξυπνος λαμπτήρας Koogeek με βύσμα 8W E27, με διάρκεια ζωής έως και 25.000 ώρες και ικανό να αναπαράγει 16 εκατομμύρια διαφορετικά χρώματα με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία χρώματος από 2700 K (ζεστό λευκό) έως 6000 K (λευκό φως της ημέρας).

Αυτό το εξάρτημα έχει κόστος 34,99 ευρώ 17,14 ευρώ μέσω του κωδικού προσφοράς 5LZI87RH έως τις 30 Ιουνίου.