Ο Gran Turismo 7 θα είναι φιλοξενούμενος στο PS5

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ζεσταίνουμε τους κινητήρες: Το Gran Turismo 7 θα πρέπει να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τη νέα κονσόλα της Sony, το PlayStation 5. Ωστόσο, θα πρέπει ακόμη να είμαστε υπομονετικοί, καθώς η Sony προφανώς έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το PS5 της σε ένα χρόνο, σχεδόν μια μέρα. για την ημέρα.

Gran Turismo 6 στο PS3

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το PlayStation 5 πρέπει να δείχνει το άκρο της μύτης του στις 20 Νοεμβρίου 2020. Σίγουρα, ήδη γνωρίζουμε πολλά για την επόμενη κονσόλα Sony, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές ποια βιβλιοθήκη λογισμικού θα την συνοδεύει κατά την κυκλοφορία. Σύμφωνα με τον λογαριασμό Twitter του PSErebus, φαίνεται ότι η κονσόλα θα έχει τουλάχιστον έναν πολυαναμενόμενο τίτλο από την κοινότητα των τυχερών παιχνιδιών: Gran Turismo 7.

Το Gran Turismo 7 θα ήταν συμβατό με το PlayStation VR 2.0

Στον τομέα των αγώνων αγώνων, υπάρχουν μόνο λίγα πραγματικά αληθινά. Υπάρχει προφανώς η σειρά Ανάγκη για ταχύτητα, αυτό του Φορτζά ή σε μια εντελώς διαφορετική σειρά ιδεών, αυτή της Mario καρτ. Υπάρχει όμως και πάνω απ ‘όλα το θρυλικό έπος Gran Turismo. Ως υπενθύμιση, όλα τα ops του Gran Turismo δημιουργήθηκαν από το ίδιο ιαπωνικό στούντιο, δηλαδή το Polyphony Digital (ακόμη και το 1ο, καθώς ανήκε στη Sony εκείνη την εποχή και ονομάστηκε Polys Entertainment). Ο πρώτος τόμος πούλησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ πωλήθηκαν όλα τα διαφορετικά αντίγραφα συνολικά περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα.

Διαβάστε επίσης: PS5, ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και τεχνικό φύλλο

Ίσως το Gran Turismo 7, ο επόμενος τόμος της σειράς, να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το PlayStation 5. Και πάλι, αυτό αρκεί για να εξασφαλίσει μια καλή επιτυχία για την κονσόλα από την κυκλοφορία του. Επιπλέον, το παιχνίδι πρέπει επίσης να είναι συμβατό PlayStation VR 2.0. Χωρίς αμφιβολία ότι με έναν τέτοιο τίτλο και μια τέτοια τεχνολογική υπόσχεση, το PlayStation 5 θα έκανε το Xbox Scarlett πολύ κακό από την αρχή. Η Microsoft έχει επίσης το προβάδισμα και θέλει να εμπορεύεται την κονσόλα παιχνιδιών της πριν από τη Sony. Αλλά θα είναι αρκετό; Περιμένουμε τώρα και τη λίστα των παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν στο Scarlett, αλλά και αυτά που θα ολοκληρώσουν τη βιβλιοθήκη λογισμικού του PS5 κατά την κυκλοφορία του. Ο αγώνας μεταξύ των δύο κονσολών υπόσχεται να είναι πολύ συναρπαστικός.

Πηγή: PSErebus / Twitter