Ο Elon Musk αποκαλύπτει το πολύ προσωπικό του όραμα για το Twitter στο δικαστήριο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 28 λεπτά

Ο Elon Musk αποκάλυψε χθες το πολύ προσωπικό του όραμα για το Twitter στο δικαστήριο. Ο εμβληματικός διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX πρέπει να ανταποκριθεί σε μια κατηγορία δυσφήμισης, μετά από προσβολές που δημοσιεύτηκαν στο κοινωνικό δίκτυο. Η άμυνα του δισεκατομμυριούχου είναι στην εικόνα του: μετατοπισμένη.

Elon Musk μπροστά από ένα μοντέλο Tesla 3. Συντελεστές: Wikimedia

Αν ακολουθήσετε λίγο τις εκδοχές του Elon Musk, ίσως γνωρίζετε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla δεν έχει γλώσσα στην τσέπη του. Αυτή την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου, ο δισεκατομμυριούχος κλήθηκε στο μπαρ του δικαστηρίου του Λος Άντζελες για να απαντήσει σε μια κατηγορία δυσφήμησης. Μια κατηγορία που κατατέθηκε από τον Βρετανό Vernon Unsworth, διάσημο σπήλαιο.

Μια μικρή υπενθύμιση των γεγονότων είναι σωστή. Τον Ιούλιο του 2018, μια πλημμύρα παγίδευσε μια ομάδα δώδεκα εφήβων σε μια σπηλιά στην Ταϊλάνδη. Μπορεί να το θυμάστε, όλες οι τηλεοράσεις στον κόσμο μιλούσαν για αυτό και παρακολουθούσαν προσεκτικά την πρόοδο της βοήθειας. Ο Vernom Unsworth, ο οποίος γνωρίζει καλά αυτά τα σπήλαια, κλήθηκε στην ομάδα να παράσχει την εμπειρία του.

Καλώς ήλθατε στην παιδική χαρά

Ξαφνικά, ο Elon Musk εμφανίζεται και ανακοινώνει ότι οι μηχανικοί του SpaceX εργάζονται επί του παρόντος σε ένα μικροσκοπικό υποβρύχιο ικανό να περάσει από κοιλότητες και να τροφοδοτήσει τα παιδιά με φαγητό. Η συσκευή δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ αφού οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν ήδη εκκενώσει τους μαθητές που είχαν κολλήσει όταν το υποβρύχιο έφτασε στην Ταϊλάνδη. Δημοσιογράφοι από το κανάλι CNN έπειτα επί τόπου πήραν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από τον Vernom Unsworth σχετικά με την εφεύρεση του Musk. ” Δεν είχε καμία ευκαιρία να εργαστεί […] Ο Musk πρέπει να τετραγώνει το υποβρύχιο του όπου πονάει », γλιστρά απαλά τον σπηλαιολόγο.

Η απάντηση δεν ήταν πολύ καιρό, ο Elon Musk δημοσιεύτηκε στο Twitter μετά: ” Συγγνώμη, φίλε, τον ψάχνατε καλά ». Στο δικαστήριο, ο κ. Μόσκ δικαιολόγησε τον εαυτό του λέγοντας ότι ήταν μια πρόκληση μαθητών ενάντια σε μια άλλη πρόκληση μαθητών. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα σχόλια του Vernon Unsworth ήταν « μια αδικαιολόγητη επίθεση σε μια προσπάθεια καλής θέλησης να βοηθήσει τα παιδιά ». Αυτός προσθέτει : ” Ήταν άσχημο και προσβλητικό, γι ‘αυτό τον προσβάλω σε αντάλλαγμα ».

Ο Elon Musk πίστευε ότι ήταν απλώς ένα ” τυχαίος ανατριχιαστικός τύπος “, καταλάβετε έναν περίεργο μέσο τύπο και ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ο Vernon Unsworth ήταν στην ομάδα διάσωσης. ” Ήξερα ότι δεν ήθελε κυριολεκτικά να με σοδομάτισε με ένα δευτερεύον, καθώς δεν ήθελα να τον αποκαλώ κυριολεκτικά παιδόφιλο », διαβεβαιώνει το αφεντικό του SpaceX.

Διαβάστε επίσης: Cybertruck – Ο Elon Musk εξηγεί γιατί η γυάλινη επίδειξη του θρυμματισμένου γυαλιού μετατράπηκε σε φιάσκο

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ προσκαλείται στο πάρτι

Μόνο, για τους δικηγόρους του Vernom Unsworth, ο Elon Musk πιστεύει ότι ο αντίπαλός του είναι παιδεραστής. Σε μια συνέντευξη που έδωσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον δημοσιογράφο Ryan Mac από τον ιστότοπο Buzz Feed, ο δισεκατομμυριούχος διακηρύσσει δυνατά και ξεκάθαρα ότι το σπήλαιο έχει ταξιδέψει στο ” Τσιάνγκ Ράι για να παντρευτεί ένα παιδί μόλις 12 ετών εκείνη τη στιγμή ». Ο Elon Musk προχωράει μέχρι να καλέσει τον Vernom Unsworth ” παιδί βιαστής “.

Στη συνέχεια, ο Elon Musk ζήτησε να παραμείνουν αυτές οι λέξεις μακριά από (μεταξύ αυτού και του δημοσιογράφου). Αντιμέτωποι με τη σοβαρότητα αυτών των κατηγοριών, ο Ryan Mac αρνήθηκε και δημοσίευσε τις δηλώσεις του CEO. Τον Οκτώβριο του 2019, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ένα καυτό αρχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Elon Musk προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή για 50.000 $ για να ανακαλύψει πιθανό σκοτεινό ή εγκληματικό παρελθόν. Σύμφωνα με τον Musk, οι κατηγορίες που κατείχε βασίστηκαν στα προκαταρκτικά ευρήματα του ερευνητή.

Εκτός από το ότι πριν μπορέσει να πραγματοποιήσει την έρευνά του, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κατηγορείται για ψευδορκία. Η σύζυγος του Vernom Unsworth ισχυρίζεται ότι ήταν 33 ετών όταν συνάντησε τον σύζυγό της, όχι 12 ετών, όπως υποστήριξε ο Musk.

“Προκλητικά tweets μεταξύ ανδρών”

Στην κατάθεσή του την πρώτη ημέρα της δίκης, ο πληρεξούσιος του Έλον Μόσκ υποστήριξε ότι τα tweets του δισεκατομμυριούχου δεν ήταν σε καμία περίπτωση ισχυρισμός για την υποτιθέμενη εγκληματική συμπεριφορά του Vernom Unsworth. ” Αστειεύονταν, απλά προκλητικά tweets μεταξύ ανδρών », διαβεβαίωσε τον δικηγόρο. ” Ήθελε απλώς το τέταρτο μιας ώρας της δόξας », εξήγησε στις στήλες της εφημερίδας New York Times.

Για τον υπερασπιστή του Vernom Unsworth, αυτή η αιτιολόγηση απολύτως δεν ισχύει. ” Ο πελάτης μου μήνυσε τον κ. Μόσκ για να τον κατηγορήσει ότι ήταν παιδεραστής σε ό, τι θα μπορούσε να ήταν η πιο λαμπρή στιγμή της ζωής του […] Τα tweets του κ. Musk προκάλεσαν την ντροπή, τη θανάτωση, την ανησυχία και την αγωνία του Vernom Unswhorth, ” εξήγησε κατά τη διάρκεια του κατηγορητηρίου του.

Και εσύ, τι πιστεύεις για όλη αυτή την υπόθεση; Η συμπεριφορά του Elon Musk; Πείτε μας στα σχόλια !

Πηγή: arstechnica