Ο πλήρης σχεδιασμός του OnePlus 7T αποκαλύφθηκε πριν από την ώρα του

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το OnePlus μόλις ανέβασε το πέπλο στον πλήρη σχεδιασμό του OnePlus 7T. Αρκετές ημέρες πριν από την παρουσίαση στην Ινδία, η κινεζική μάρκα έχει δημοσιεύσει πράγματι μια χούφτα επίσημων εικόνων του smartphone. Οι αποδόσεις επιβεβαιώνουν την παρουσία ενός τριπλού στρογγυλού αισθητήρα όπως το Moto G7 και το Huawei Mate 30.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η OnePlus αποφάσισε να παρουσιάσει το σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας πριν από την επίσημη παρουσίαση. Αυτό είναι “Κάτι που δεν έχουμε κάνει ποτέ πριν”, είπε ο Pete Lau, Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, στο επίσημο φόρουμ της μάρκας. Είχαμε ήδη ανακαλύψει τον σχεδιασμό του OnePlus 7T χάρη σε πολλές διαρροές. Θυμηθείτε: η εμφάνιση της ναυαρχίδας είχε ήδη εμφανιστεί για λίγο στον Ιστό τον περασμένο Δεκέμβριο σε μια κλεμμένη φωτογραφία που τραβήχτηκε στις εγκαταστάσεις του OnePlus.

Το OnePlus παρουσιάζει το OnePlus 7T πριν από την επίσημη παρουσίαση

Όπως ήδη γνωρίζαμε, το τυπικό OnePlus 7T είναι εξοπλισμένο μεένας τριπλός πίσω αισθητήρας φωτογραφιών τοποθετημένος σε στρογγυλεμένο σχήμα. Σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία, αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο δεν επιλέχθηκε τυχαία. “Όταν κοιτάζετε στο πίσω μέρος ενός τηλεφώνου, η κάμερα μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει το βλέμμα σας” Ο Pete Lau προχωρά. Ο ηγέτης δεν είναι λάθος. Η διάταξη των αισθητήρων φωτογραφιών αποτελεί ουσιαστικό μέρος της οπτικής ταυτότητας ενός smartphone. Ιδιαίτερα χάρη στον τριπλό τετραγωνικό αισθητήρα τους, το Huawei Mate 20 ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό πέρυσι.

Διαβάστε επίσης: Snapdragon 855+, τριπλός αισθητήρας 48MP και μεγάλη μπαταρία, εδώ είναι τα τεχνικά φύλλα των OnePlus 7T και OnePlus 7T

«Έτσι επανασχεδιάσαμε πλήρως το σώμα της κάμερας για το επόμενο προϊόν μας. Η κάμερα θα πρέπει να κάνει μια τολμηρή οπτική δήλωση, αλλά πρέπει επίσης να ακολουθεί φυσικά τη συνολική σχεδίαση για ομαλή εμφάνιση » εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος. Έχοντας αυτό υπόψη, η OnePlus επέλεξε “Μια κυκλική θήκη”. Πριν κάνετε μια επιλογή, η ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει δοκιμάσει περισσότερες από 50 διαφορετικές διαμορφώσεις.

Ο κυκλικός αισθητήρας φωτογραφιών του OnePlus 7T είναι πρωτότυπος αλλά όχι επαναστατικός. Η OnePlus δεν είναι ο πρώτος κατασκευαστής που επέλεξε μια στρογγυλεμένη διάταξη. Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν των smartphone της Motorola, συμπεριλαμβανομένου του Moto G7 Plus. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, η Huawei θα εξοπλίσει επίσης το Mate 30s με μια πολύ παρόμοια κυκλική κάμερα. Ως υπενθύμιση, το OnePlus θα κυκλοφορήσει τα OnePlus 7T και 7T Pro στις 10 Οκτωβρίου 2019 στην Ευρώπη. Τι πιστεύετε για αυτό το σχέδιο; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

oneplus 7t σχεδιασμός