Ο ελεγκτής Xbox One και η συνδρομή Xbox Live Gold 3 μηνών με λιγότερο από 50 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Amazon προσφέρει τον ελεγκτή Xbox One και συνδρομή 3 μηνών στην υπηρεσία Xbox Live Gold στα 46,48 €. Μια εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε το συντομότερο δυνατό, να ισχύει όσο διαρκούν τα αποθέματα. Δύο χρώματα εμφανίζονται σε αυτήν την πλεονεκτική τιμή: μαύρο και άσπρο.

Σε αυτήν την περίοδο των χειμερινών πωλήσεων, μπορείτε να κάνετε καλές επιχειρήσεις στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, όπως αυτό το καλό πρόγραμμα Amazon που σας επιτρέπει να αποκτήσετε τον ελεγκτή Xbox One και μια τρίμηνη συνδρομή στο Xbox Live Χρυσός για 46,48 ευρώ. Τα χαρακτηριστικά του ελεγκτή:

  • Τεχνολογία Bluetooth 4.0
  • Ενσύρματη σύνδεση για υπολογιστή – Περιλαμβάνεται καλώδιο 2,74μ
  • Ενσύρματη / ασύρματη σύνδεση για το Xbox One
  • Η εμπειρία Bluetooth ενδέχεται να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή

Το Xbox Live Gold είναι μια υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση σε πολλούς παίκτες σε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Είναι η πιο προηγμένη διαθέσιμη εμπειρία για πολλούς παίκτες και έχετε ακόμη την επιλογή να λαμβάνετε προσκλήσεις για πολλούς παίκτες ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση. Επίσης, έχετε εκπτώσεις σε επιλεγμένο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα. Με τις Χρυσές Προσφορές, εξοικονομήστε έως και 75% στα παιχνίδια Xbox Marketplace.

Για να ανακαλύψετε: τις καλύτερες προσφορές κονσόλας κατά τις χειμερινές πωλήσεις 2020