Ο Διευθύνων Σύμβουλος του OnePlus 8 πειράζει την οθόνη των 120Hz και ισχυρίζεται ότι θα είναι το καλύτερο του 2020

Το OnePlus 8 είναι τόσο ισχυρό όσο το Galaxy Note 10+ σύμφωνα με αυτό το σημείο αναφοράς

Μετατόπιση. ο 1 Απριλίου 2020 στις 17 ώρες 00 λεπτά

Το OnePlus 8 θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με οθόνη 120 Hz. Λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία, ο Pete Lau, Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, έριξε αυτό το νέο χαρακτηριστικό στα κοινωνικά δίκτυα. Η κινεζική μάρκα θα πρέπει να μας πει περισσότερα για το θέμα σε συνέδριο στις 13 Ιανουαρίου 2020.

Το 2019, το OnePlus ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό ενσωματώνοντας μια οθόνη 90 Hz σε όλα τα smartphone στον κατάλογό της, συμπεριλαμβανομένου του OnePlus 7T Pro ή του OnePlus 7T. Φέτος, ο κατασκευαστής θα είχε αποφασίσει να προχωρήσει περισσότερο επιλέγοντας μια οθόνη 120 Hz στο OnePlus 8, αποκάλυψε το διαρροή Max J. πριν από μερικούς μήνες.

Σε μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στη Sina Weibo, το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο, ανέφερε για πρώτη φορά ο Pete Lau, Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus την ανάπτυξη μιας οθόνης με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Σύμφωνα με τον διευθυντή, η εταιρεία έχει “Ολοκληρωμένη έρευνα και ανάπτυξη” σχετικά με αυτήν τη νέα τεχνολογία εμφάνισης, αναφέρετε τους συναδέλφους μας από το Android Central. Ανήσυχος για να διατηρήσει την αγωνία, ο Pete Lau δεν αναφέρει το OnePlus 8.

Ως υπενθύμιση, μια οθόνη 120 Hz έχει ρυθμό ανανέωσης δύο φορές υψηλότερο από το smartphone lambda (60 Hz). Ένας υψηλός ρυθμός ανανέωσης σημαίνει περισσότερες εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα μιας οθόνης, τόσο πιο ρευστή είναι μια ακολουθία. Δεν εκπλήσσει, οι οθόνες 120 Hz είναι πολύ δημοφιλείς στους gamers smartphone.

Διαβάστε επίσης: OnePlus 8 Pro – ήδη οι πρώτες φωτογραφίες του smartphone;

Το OnePlus θα μπορούσε να αποκαλύψει την οθόνη 120 Hz στις 13 Ιανουαρίου 2020

Ο χρόνος αυτής της ανακοίνωσης δεν είναι ασήμαντος. Στις 13 Ιανουαρίου, το OnePlus οργανώνει πράγματι ένα συνέδριο για την παρουσίαση μιας νέας τεχνολογίας οθόνης. Όλα δείχνουν ότι η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει οθόνη 120 Hz διαφορετική από τον ανταγωνισμό. Το OnePlus θα βασιστεί στο ίδιο ηλεκτροχρωμικό γυαλί με το Concept One για να κρύψει τον αισθητήρα φωτογραφίας selfie κάτω από την οθόνη; Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: Android Central