Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sonos δεν αποκλείει τη δυνατότητα άμεσης ολοκλήρωσης του Siri

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sonos δεν αποκλείει τη δυνατότητα άμεσης ολοκλήρωσης του Siri

Νωρίτερα αυτό το μήνα, Είναι S κυκλοφόρησε μια σειρά ανακοινώσεων σχετικά με το επόμενο εύρος ηχείων, αποκαλύπτοντας την υποστήριξη για AirPlay 2 του μήλο έλεγχος μέσω Σίρι, συν μια νέα μπάρα ήχου Beam και πολλά άλλα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με Το χείλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Πάτρικ Σπενς, μίλησε για τη συνεργασία με την εταιρεία Cupertino και το δυναμικό εφαρμογής μιας άμεσης ολοκλήρωσης της Siri.

Το Sonos One ήταν η πρώτη εταιρική συσκευή που εφάρμοσε την άμεση ενσωμάτωση ενός βοηθού φωνής, με αρχική υποστήριξη για Amazon Alexa και ολοκλήρωση του Βοηθός Google φτάνοντας αργότερα φέτος. Χάρη στην εφαρμογή εικονικών βοηθών, οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τα ηχεία της εταιρείας με έξυπνο τρόπο, θέτοντας ερωτήσεις και ελέγχοντας την αναπαραγωγή μουσικής.

Sonos: Η ενσωμάτωση του Siri θα εξαρτηθεί μόνο από την Apple

Με την κυκλοφορία του AirPlay 2, η Sonos σκέφτηκε να εισαγάγει υποστήριξη για το Siri, αλλά όχι με άμεση ενσωμάτωση. Συγκεκριμένα, όταν πρόκειται για το Siri αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό τους iPhone ή iPad για τον έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής στο ηχείο, που είναι ακριβώς η νέα λειτουργία AirPlay 2. Ωστόσο, η Spence αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η άμεση ενσωμάτωση του Siri στο μέλλον, υπό την προϋπόθεση ότι η εταιρεία Cupertino δέχεται πρόθυμα αυτόν τον τύπο συνεργασίας .

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η Apple θα ήταν πρόθυμη να επιτρέψει στη Sonos να χρησιμοποιεί το Siri στις συσκευές της, κυρίως τώρα που η εταιρεία διαθέτει το δικό της έξυπνο ηχείο, το HomePod, αλλά δεν είναι ιδέα να αποκλειστεί εντελώς. Μια άλλη σημαντική καινοτομία που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν η τεχνολογία Dolby Atmos, πρόκειται να ξεκινήσει το ντεμπούτο του Apple TV με tvOS 12. Όπως πρότεινε ο Spence, σε αντίθεση με ό, τι ανέμεναν οι καταναλωτές, η υποστήριξη Atmos δεν θα ενσωματωθεί μέσω ενημερώσεων λογισμικού.

Πηγή: 9to5mac