Ο διευθύνων σύμβουλος της Orange αποκαλύπτει τον μισθό του, σημείο αναφοράς του iPhone 11, τη σκοτεινή λειτουργία του Google Play Store, την ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ο διευθύνων σύμβουλος της Orange, Stéphane Richard, αποκάλυψε το ποσό του ετήσιου μισθού του, ένα σημείο αναφοράς αποκαλύπτει τη δύναμη του A13 SoC του iPhone 11, η Google αναπτύσσει τη σκοτεινή λειτουργία του Play Store στο Android 10 … καταγράφουμε τις ειδήσεις εχθές.

Πολύ απασχολημένος ανακαλύπτοντας τι νέο υπάρχει στον κατάλογο Netflix ή προετοιμάζεστε για το άξιο αξίας του Σαββατοκύριακου σας, δεν έχετε βρει τον χρόνο να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

Πορτοκάλι: Ο Στέφαν Ρίτσαρντ παραπονιέται να πληρώσει 41% φόρο επί του μισθού του 1,6 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Stéphane Richard, Διευθύνων Σύμβουλος της Orange, κερδίζει 1,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως: “Ο μισθός μου πέρυσι είναι 1,6 εκατομμύρια ευρώ και πληρώνω 41% φόρους”. Σύμφωνα με τον αρχηγό, αυτό το ποσό δεν είναι άσεμνο. «Βρίσκω ότι σε αυτήν την ιστορία αυτό που λείπει είναι πάντα η φορολογική πλευρά ακριβώς επειδή συγκρίνουμε τα επίπεδα μισθών χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το φόρο. Πληρώνω το 41% ​​των φόρων » παραπονιέται τον Stéphane Richard. Προσδιορίζει: “Είναι ακόμα 700.000 ευρώ ετησίως” !

Διαβάστε: ο Διευθύνων Σύμβουλος της Orange κερδίζει 1,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά έχει “μόνο” 900.000 ευρώ που απομένουν μετά το φόρο

Σημείο αναφοράς για το iPhone 11: έκπληξη, ο ανταγωνισμός Android είναι ήδη KO!

Ένα νέο σημείο αναφοράς iPhone 11 έκανε μια αξιοσημείωτη εμφάνιση στον ιστότοπο συγκριτικής αξιολόγησης Geekbench. Παρά τη μνήμη RAM των 4 GB, ανεβαίνει στα 5.472 σε έναν πυρήνα και 13.769 σε multicore με συνολικό σκορ 19.241. Υπερβαίνει τα iPhone XR, iPhone XS και όλους τους ανταγωνιστές Android. Αυτές οι υψηλές επιδόσεις οφείλονται κυρίως στην ενσωμάτωση του A13 Bionic SoC.

Διαβάστε: ένα σημείο αναφοράς του iPhone 11 εμφανίστηκε στο Geekbench, ξεπερνά όλα τα smartphone Android

Google Play Store: Η σκοτεινή λειτουργία είναι διαθέσιμη στο Android 10, κατεβάστε το APK

Όλες οι εφαρμογές Google θα επωφεληθούν από μια σκοτεινή λειτουργία. Είναι η σειρά του Play Store να ντυθεί στα μαύρα. Για να το εκμεταλλευτείτε, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε ολόκληρο το σύστημα που υπάρχει εγγενώς στο Android 10. Για να επωφεληθείτε από τις ειδήσεις από το Play Store το συντομότερο δυνατό, σας προσκαλούμε να ενημερώσετε την εφαρμογή σας κατεβάζοντας το παρακάτω APK .

Διαβάστε: Google Play Store – η σκοτεινή λειτουργία φτάνει σε smartphone με Android 10, κατεβάστε το APK