Ο Βοηθός Google σας ακολουθεί τώρα γύρω από το σπίτι

Ο Βοηθός Google σας ακολουθεί τώρα γύρω από το σπίτι

Από την εξαγορά της εταιρείας οικιακού αυτοματισμού Nest Labs το 2014, η Google παρουσιάζει τακτικά νέα προϊόντα και δυνατότητες σε αυτήν τη γραμμή. Χάρη στον Βοηθό Google, η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε την ανάπτυξη μιας δυνατότητας διανομής περιεχομένου πολυμέσων μέσω συνδεδεμένων συσκευών στο σπίτι.

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που πολλοί κάτοχοι του πολλές συσκευές Google Home περίμεναν. Η Google ανακοινώνει ότι είναι πλέον δυνατή η ερώτηση Βοηθός Google για να σας ακολουθήσω γύρω από το σπίτι. Με άλλα λόγια, μπορείτε τώρα να βγείτε από ένα δωμάτιο και να ζητήσετε από την Google να συνεχίσει να διαβάζει σε άλλο δωμάτιο.

Η λειτουργία του Google Stream διευκολύνει την ασύρματη ροή περιεχομένου

Η Google υποθέτει ότι πολλά σπίτια διαθέτουν έξυπνες οθόνες ή ηχεία. Χρησιμοποιεί τη λειτουργικότητα Ροή Google να βοηθήσω μετακινήστε μουσική από το ένα δωμάτιο στο άλλο ή μεταφέρετε την αναπαραγωγή βίντεο από το Nest Hub σε μια τηλεόραση με δυνατότητα Chromecast (για παράδειγμα).

Διαβάστε επίσης – Google Home: Εντάξει Google, εδώ είναι οι καλύτερες φωνητικές εντολές

Ξεκινώντας να παίζετε ένα μουσικό άλμπουμ στο ηχείο Google Home Mini στην κουζίνα, μπορείτε να μεταφέρετε τη διάθεση σε άλλο δωμάτιο λέγοντας “Google, βάλτε τη μουσική στο ηχείο του σαλονιού”. Από την εφαρμογή Google Home, ο χρήστης μπορεί επίσης να συμβουλευτεί όλες τις συνδεδεμένες συσκευές του νοικοκυριού και να επιλέξει σε ποια θέλετε να διαβάσει περιεχόμενο.

Η Google αρχίζει να διαθέτει αυτήν τη λειτουργία σήμερα. Όποιος διαθέτει ηχεία Google Home ή Nest Hub θα πρέπει να μπορεί να το εκμεταλλευτεί σύντομα. Η μεταφορά ήχου είναι συμβατή με εφαρμογές όπως το YouTube Music, το Spotify ή το Pandora, ενώ η μεταφορά βίντεο περιορίζεται προς το παρόν στην πλατφόρμα YouTube. Στο τέλος, αυτή είναι μια μάλλον ευπρόσδεκτη επιλογή και η οποία προστίθεται στη μεγάλη λίστα δυνατοτήτων που προσθέτει η Google με την πάροδο του χρόνου στις συνδεδεμένες συσκευές της, όπως αυτή που σταματά να λέει “OK Έχω σβήσει το φως” τον περασμένο Ιούλιο.

Πηγή: Google