Ο Βοηθός Google μπορεί πλέον να επιλύσει προβλήματα Pixel 2

Ο Βοηθός Google μπορεί πλέον να επιλύσει προβλήματα Pixel 2

Βοηθός Google – ο διάσημος ψηφιακός βοηθός BigG – πρόσφατα έφτασε στην Ιταλία για όλα τα smartphone Android από την έκδοση 6.0 Marshmallow και αργότερα. Ενώ οι Ιταλοί χρήστες έχουν διασκεδαστικό εύρημα τις ωραιότερες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον Βοηθό, η ομάδα του Mountain View κυκλοφορεί ένα περαιτέρω ενημέρωση που εισάγει μερικές λειτουργίες κατάλληλες για αντιμετώπιση προβλημάτων που – σύμφωνα με πολλές αναφορές – φαίνεται να είναι αποκλειστικά στη νέα κορυφή της γκάμας Pixel 2 είναι Pixel 2 XL, τουλάχιστον για τώρα.

Ενώ οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές εξοπλισμένες με την έκδοση Android 8.1 Oreo, το συντακτικό προσωπικό του Τίτλοι Android κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι τουλάχιστον ορισμένες μονάδες του Pixel 2 XL με Android 8.0 μπορούν να έχουν πρόσβαση με ασφάλεια στη λειτουργία. Προς το παρόν, οι κάτοχοι των Pixel 2 και Pixel 2 XL μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από τον Βοηθό Google για την επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με την εξάντληση της μπαταρίας, τη φόρτιση, το Bluetooth και την προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας που βρέθηκαν στο νέο κορυφαίο εύρος Google.

Το ψηφιακό σύστημα μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που κυμαίνονται από πιο συγκεκριμένες, όπως “Το τηλέφωνό μου δεν φορτίζει περισσότερο από 90%” σε εξαιρετικά ασαφείς δηλώσεις όπως “Έχω πρόβλημα Bluetooth”. Η πρόσφατα ανακαλυφθείσα μέθοδος για την επίλυση προβλημάτων συνδεσιμότητας συσκευών Pixel 2 φαίνεται να είναι περιορίζεται στο Bluetooth, ενώ τα Wi-Fi, GPS και NFC δεν αποτελούν ακόμη μέρος αυτού του πακέτου υποστήριξης λογισμικού. Η ίδια η υπηρεσία είναι ουσιαστικά μόνη μια επανεπεξεργασμένη μέθοδο πρόσβασης στην υποστήριξη της Google υπάρχει ήδη σε επαληθευμένα προβλήματα προϊόντων και τις λύσεις τους, ακόμη και αν η AI μπορεί επίσης να μιλήσει μέσω τουανάλυση ορισμένων γενικών προβλημάτων.

Η πλατφόρμα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα φαίνεται να είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επίλυση ορισμένων πτυχών των προβλημάτων Pixel 2 και Pixel 2 XL: ενεργοποιώντας τον Βοηθό Google και επικοινωνώντας τα προβλήματα που υπάρχουν, θα είναι πράγματι δυνατό να βρεθεί πιο άμεση και απλή λύση σε σύγκριση με μια κλασική αναζήτηση στο Διαδίκτυο.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν οι μηχανισμοί αντιμετώπισης προβλημάτων είναι διαθέσιμοι μόνο στους κατόχους των Pixel 2 και Pixel 2 XL στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς Δεν έχουν αναφερθεί ακόμη παρατηρήσεις σε άλλες χώρες και η Google δεν έχει ακόμη παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της δυνατότητας σε επίσημη χωρητικότητα.

[trovaprezzi prodotto=’Google Pixel 2′]