Ο Βοηθός Google αποκτά μια νέα, πιο πολύχρωμη σχεδίαση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ο Βοηθός Google αποκαλύπτεται σε μια ολοκαίνουργια, πιο πολύχρωμη και κομψή σχεδίαση. Η νέα διεπαφή οργανώνει πληροφορίες χρονολογικά με βάση τις ημερομηνίες. Αυτά τα δεδομένα παρουσιάζονται με τη μορφή καρτών που θυμούνται την οπτική προσέγγιση του Google Now.

Με τον Βοηθό Google που θεωρείται ο καλύτερος βοηθός φωνής, η Google προσπαθεί εδώ και αρκετά χρόνια να απαντήσει σε ερωτήσεις των χρηστών, να τους βοηθήσει σε διαφορετικές καθημερινές εργασίες μέσω φωνητικών εντολών. Αλλά ο βοηθός είναι επίσης ένας πραγματικός πίνακας εργαλείων που παρουσιάζει μια διεπαφή που επιτρέπει με μια ματιά πρόσβαση σε πολλές πρακτικές πληροφορίες: ραντεβού, εκδηλώσεις, πρόγνωση καιρού, συνθήκες κυκλοφορίας, χρονοδιαγράμματα και τυχόν διαταραχές στο δρόμο. μετακινούνται στη δουλειά.

Βοηθός Google: Η Google δοκιμάζει μια νέα σχεδίαση

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος 9to5Google, ένας Βραζιλιάνος χρήστης εξέπληξε ότι ανακάλυψε ένα εντελώς νέο σχέδιο του Βοηθού Google κατά το άνοιγμα της εφαρμογής. Η Google δοκιμάζει μια πιο ομαλή, πιο πολύχρωμη σχεδίαση. Οι πληροφορίες παρουσιάζονται χρονολογικά και ταξινομούνται ανά περίοδο. Εμφανίζονται πρώτα τα αντικείμενα που μπορεί να είναι χρήσιμα ή σχετικά. Ο Βοηθός Google προσφέρει επίσης μια προεπισκόπηση των επερχόμενων εκδηλώσεων “την επόμενη εβδομάδα” ή αργότερα τον μήνα.

Η πρόγνωση καιρού υπερηφανεύεται για τη νέα διεπαφή και εμφανίζεται σε έναν γαλάζιο χάρτη στο πάνω μέρος της οθόνης. Ο χάρτης προσφέρει μια σύνοψη πληροφοριών σχετικά με τον τρέχοντα καιρό, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας με την υψηλότερη και χαμηλότερη, υετού κ.λπ. Ένα νέο chevron στα δεξιά εμφανίζει τα δεδομένα σε λεπτομερή προβολή, ώρα με ώρα. Οι σύνδεσμοι στο κάτω μέρος αναφέρονται επίσης σε πληροφορίες για τον καιρό για την επόμενη μέρα, ολόκληρη την εβδομάδα ή ακόμα και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης : Ο Βοηθός Google σας ακολουθεί τώρα γύρω από το σπίτι

Το κύριο πράγμα που θυμόμαστε είναι ότι αυτό το νέο σχέδιο είναι πολύ διαφορετικό από το τρέχον. Υιοθετεί ένα εντελώς νέο σχέδιο γραφικών, ένα πιο απορροφημένο φόντο και εμφανίζει τις πληροφορίες σε πιο πολύχρωμους χάρτες και στρογγυλεμένες στις άκρες. Τέλος, θυμηθείτε ότι αυτή η νέα διεπαφή βρίσκεται σε φάση δοκιμής. Η Google θα μπορούσε να το αναπτύξει σε μεγάλη κλίμακα τις επόμενες εβδομάδες εάν οι δοκιμές αποδειχθούν επιτυχημένες.