Οι Tim και Vodafone από τις 21 Ιουλίου 2014 θα χρεώσουν τις υπηρεσίες διαθεσιμότητας

sostelefono

υποστήριξη Το υπηρεσία διαθεσιμότητας Στην κινητή τηλεφωνία σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιος σας έχει ψάξει όταν δεν επικοινωνήσατε, τότε υπάρχει επίσης η υπηρεσία που σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πότε οι επαφές σας με τον τρέχοντα διαχειριστή σας επέστρεψαν. Οι υπηρεσίες έχουν γεννηθεί για περισσότερα από 10 χρόνια, προσφέρονται πάντα δωρεάν από όλους τους χειριστές κινητών τηλεφώνων στην Ιταλία (συμπεριλαμβανομένων των εικονικών).

Από τις 21 Ιουλίου 2014 ΤΙΜ είναι VODAFONE αποφάσισαν να χρεώσουν για αυτές τις υπηρεσίες με διαφορετικούς τρόπους. ΤΙΜ θα χρεώνει τέλος κάθε 4 μήνες των 1,90 ευρώ εάν χρησιμοποιείτε τουλάχιστον μία από τις δύο υπηρεσίες, αντί για VODAFONE θα πληρώνετε 6 σεντ ανά ημέρα εάν χρησιμοποιείτε μία από τις δύο υπηρεσίες τουλάχιστον μία φορά εκείνη την ημέρα.

Όλοι οι πελάτες Tim και Vodafone που εμπλέκονται σε αυτήν την προσαρμογή θα λάβουν συγκεκριμένα ενημερωτικά SMS με το πώς να γνωρίζουμε τις νέες συνθήκες. Η αλλαγή θα είναι αυτόματη, οπότε όσοι δεν θέλουν να πληρώσουν το κόστος των υπηρεσιών διαθεσιμότητας θα πρέπει να απενεργοποιήσουν και τα δύο. Εντός της ημέρας που προηγείται της μονομερούς τροποποίησης, μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα της δωρεάν ανάκλησης της επαναφορτιζόμενης κάρτας τους εντός 30 ημερών, όπως απαιτείται από το άρθρο 70 του κώδικα ηλεκτρονικών επικοινωνιών και από την ισχύουσα νομοθεσία ή να μεταφέρουν φορητότητα σε άλλο φορέα.

Οι υπηρεσίες TIM ονομάζονται “Ξέρεις για τον Τιμ” είναι “Καλέστε την ώρα του Tim“Αντί της Vodafone καλούνται”Κάλεσέ με” είναι “Ανάκληση” Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε μία ή και τις δύο υπηρεσίες διαθεσιμότητας με ΤΙΜ Πρέπει να καλέσετε το 40920 από την επαναφορτιζόμενη κάρτα σας, αντί για τις υπηρεσίες του VODAFONE πρέπει να καλέσετε το 42070 από την επαναφορτιζόμενη κάρτα σας. Η Vodafone δημιούργησε επίσης το θέμα αφιερωμένο στο ζήτημα «αναδιαμόρφωση» 42593αντι αυτου ΤΙΜ απλώς χρησιμοποιήστε τον αριθμό 40920 για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες διαθεσιμότητας. Μοιραστείτε αυτήν την επικοινωνία με τους φίλους και τους συγγενείς σας, επειδή πολλοί πελάτες ενδέχεται να μην έχουν διαβάσει ενημερωτικά SMS από τις 21 Ιουλίου 2014 και ενδέχεται να βρεθούν με απροσδόκητο κόστος υπηρεσιών που ήταν πάντα δωρεάν. Για όσους θα ενεργοποιήσουν μια νέα επαναφορτιζόμενη κάρτα Τιμ είναι Vodafone από τις 21 Ιουλίου 2014, θα πρέπει να απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες διαθεσιμότητας αργότερα, επειδή ενεργοποιούνται αυτόματα κατά την ενεργοποίηση της ίδιας κάρτας. Προς το παρόν, η TIM θα προσφέρει την πρώτη 4μηνη αμοιβή δωρεάν, αντί της Vodafone θα χρεώνει 6 σεντ ανά ημέρα μόνο εάν χρησιμοποιείται μία από τις δύο υπηρεσίες.

Κόσμος Ιστού για κινητά είναι ένας ιστότοπος για καταναλωτική χρήση, που δημιουργήθηκε από Ιταλούς καταναλωτές στην αγορά κινητών τηλεφώνων στην Ιταλία και επικεντρώνεται στις εποικοδομητικές παρεμβολές και θέλει να είναι ένα εργαλείο στα χέρια των ίδιων των αναγνωστών, καθώς και ένας χώρος ανταλλαγής ιδεών, απόψεων, προτάσεων. Δημιουργήθηκε ένα τμήμα αφιερωμένο στις «αλλαγές τιμολογίων» των τηλεφωνικών φορέων που χρησιμοποιούν το άρθρο 70.4 του νομοθετικού διατάγματος αρ. 259/2003.

Τι πιστεύετε για αυτήν την εισαγωγή του κόστους στις υπηρεσίες διαθεσιμότητας; Κατά τη γνώμη σας, οι άλλοι διευθυντές μετά Τιμ είναι Vodafone Θα προσαρμοστούν ή θα εγκαταλείψουν τις δωρεάν υπηρεσίες;

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.