Οι Orange και Altice καταλήγουν σε συμφωνία: η επανάληψη των BFM και RMC επιστρέφει στα Liveboxes

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οι Orange και Altice μόλις υπέγραψαν μια νέα συμφωνία. Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, ο κατεστημένος συμφώνησε τελικά να πληρώσει την ομάδα του Alain Weill για τις συναφείς υπηρεσίες των καναλιών BFM και RMC. Η επανάληψη επομένως επιστρέφει στα Liveboxes.

Θυμηθείτε: τον Σεπτέμβριο, η Orange και η Altice κατέληξαν τελικά σε συμφωνία για τη μετάδοση των καναλιών BFM TV, RMC Découverte, RMC Story και BFM Business στα Liveboxes. Μετά από μερικές εβδομάδες πάλης, η Altice συμφώνησε να επιτρέψει στον χειριστή να μεταδώσει τα κανάλια του δωρεάν. Ωστόσο, η ομάδα παρέμεινε αποφασισμένη να χρεώσει την Orange για τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της επανάληψης.

Διαβάστε επίσης: Η Altice απειλεί την Orange και την ελεύθερη διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων μετάδοσης της BFM και της RMC σε λίγα χρόνια

Πόσο θα πληρώσει η Orange στην Altice;

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που έστειλε η Altice France την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, έχει ολοκληρωθεί. Η Orange συμφώνησε πράγματι να ανταμείψει την ομάδα για τις σχετικές υπηρεσίες της.. “Οι BFM και RMC ανακοινώνουν την υπογραφή με την Orange μιας συμφωνίας διανομής για το κανάλι BFM Business και τις συναφείς υπηρεσίες των BFMTV, RMC Story, RMC Découverte, BFM Business, BFM Paris, BFM Lyon Métropole και i24News” Η Altice France ανακοινώνει.

“Αυτή η συμφωνία θα επιτρέψει επίσης τη διανομή εμπλουτισμένων υπηρεσιών και καινοτόμων δυνατοτήτων γύρω από τα προγράμματα Altice France, και ιδίως προγράμματα επανάληψης με εκτεταμένα παράθυρα εκπομπής, προγράμματα προεπισκόπησης για την τηλεοπτική εκπομπή τους και προγράμματα σε UHD / 4K “ το δελτίο τύπου συνεχίζεται, χωρίς να προσδιορίζεται το ποσό που θα πληρώσει η Orange για αυτές τις σχετικές υπηρεσίες.

Όπως και η Free, ο κατεστημένος αρνήθηκε στην αρχή της σύγκρουσης να αποκτήσει το χαρτοφυλάκιο για συναφείς υπηρεσίες που παρακολουθούνται ελάχιστα από τους συνδρομητές της. Ως υπενθύμιση, πέρυσι, η Orange κατέληξε σε συμφωνία με την TF1 συμφωνώντας να πληρώσει για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως η επανάληψη ή η εκκίνηση, πολύ δημοφιλής στους θεατές.

Το μόνο που μένει είναι Altice για διαπραγμάτευση μια παρόμοια συμφωνία με τη Free. Ο χειριστής της Xavier Niel επανέλαβε τη μετάδοση BFM και RMC δωρεάν στα Freeboxes τον Σεπτέμβριο λίγο μετά την Orange, αλλά δεν έχει πρόσβαση στις πρόσθετες υπηρεσίες. Τι πιστεύετε για τη συμφωνία μεταξύ Orange και Altice; Χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τα κανάλια στο Livebox σας; Περιμένουμε την κατάθεσή σας στα σχόλια