Οι 8 καλύτερες εφαρμογές Android για μεταπώληση χριστουγεννιάτικων δώρων!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να επανενωθούν με την οικογένεια, να κάνουν τα συκώτια να υποφέρουν και να ξετυλίξουν τα δώρα! Α, γεια, τα δώρα. Ας το συζητήσουμε. Όπως κάθε χρόνο, σίγουρα θα ξεκλειδώσετε κάποιους λέγοντας στον εαυτό σας “Αλλά γιατί η Tata Suzanne είχε την ιδέα να αγοράσει κάτι τόσο βρώμικο;” Λοιπόν θα το βάλω στο κελάρι με τα δώρα από τους Tonton Maurice και Mamie Ginette ». Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την κορυφαία μας από τις καλύτερες εφαρμογές Android για να μεταπωλήσετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

Το 2019 δεν διατηρούμε πλέον ανεπιθύμητα δώρα, τα μεταπωλούμε! Και ναι, οι καιροί έχουν αλλάξει, δεν είναι πλέον ανήθικο να μεταπωλούμε δώρα που δεν μας αρέσουν ή αυτά που έχουμε διπλότυπα. Η απόδειξη είναι ότι το eBay λαμβάνει όλο και περισσότερες νέες ανακοινώσεις κάθε χρόνο την ημέρα των Χριστουγέννων. Στις 25 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, 130.000 νέες ανακοινώσεις εμφανίστηκαν στον ιστότοπο. Από την πλευρά του, ο Rakuten ηχογράφησε “Πάνω από 500.000 διαφημίσεις τοποθετήθηκαν” πριν το μεσημέρι. Η μεταπώληση χριστουγεννιάτικων δώρων στο Διαδίκτυο έχει γίνει πιο συνηθισμένη από ποτέ.

eBay

Το eBay δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Ο διάσημος ιστότοπος αγοράς και μεταπώλησης είναι αναμφισβήτητα ο πιο αποτελεσματικός όταν πρόκειται για μεταπώληση χριστουγεννιάτικων δώρων. Κάθε χρόνο, πωλούνται εκεί τουλάχιστον 548 εκατομμύρια ευρώ σε δώρα. Η μεγάλη του δύναμη είναι προφανώς το σύστημα δημοπρασιών. Έτσι, ένα δώρο που σας αρέσει εντελώς μπορεί να έχει μεγάλη αξία για κάποιον άλλο. Η ευκαιρία για εσάς να το ξεφορτωθείτε στην καλύτερη τιμή.

ροή στο Google Play

Η καλή γωνία

Όλοι γνωρίζουν προφανώς τον περίφημο ιστότοπο για την μεταπώληση μεταχειρισμένων προϊόντων. Σίγουρος Le Bon Coin κάθε χρόνο, αμέτρητα δώρα πωλούνται. Κοιτάξτε τον αριθμό των διαφημίσεων που δημοσιεύτηκαν την Boxing Day, θα εντυπωσιαστείτε. Επομένως, αν θέλετε να ανταλλάξετε ένα δώρο που δεν σας αρέσει καθόλου, μπορείτε να βασιστείτε στη μεγάλη κοινότητα του ιστότοπου για να σας βοηθήσει.

ροή στο Google Play

Βιάγκογκο

Η viagogo μεταπωλεί χριστουγεννιάτικα δώρα

Το Viagogo μπορεί να μην μιλά σε όλους. Είναι στην πραγματικότητα ένα εφαρμογή αποκλειστικά αφιερωμένη στην αγορά και μεταπώληση εισιτηρίων για παραστάσεις ή εκδηλώσεις : συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις, θέατρο, όπερα κ.λπ. Αν λοιπόν η Tata Huguette (ναι υπάρχουν πολλά tatas στις οικογένειές μας) σας αγόρασε εισιτήρια για να την συνοδεύσει σε μια σύγχρονη έκδοση του Traviata, ξέρετε πού να τα πουλήσετε. Ίσως βρείτε εισιτήρια για μια συναυλία Rolling Stones.

ροή στο Google Play

Αμαζόνα

Ο αμερικανικός γίγαντας πωλήσεων Διαδικτύου θα σας επιτρέψει επίσης να χωρίσετε με τα πιο περιφρόνητα δώρα που έχετε λάβει ποτέ. Το πλεονέκτημα της πλατφόρμας Amazon είναι ότι μπορείτε να μεταπωλήσετε τα πάντα. Απολύτως τα πάντα. Και πάλι, η μεγάλη κοινότητα αγοραστών θα σας επιτρέψει να μεταπωλήσετε τα δώρα σας πολύ γρήγορα.

ροή στο Google Play

Rakuten

Ο Rakuten κάνει ακριβώς το ίδιο με το Amazon. Εδώ και πάλι μπορούμε να μεταπωλήσουμε σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, ένας μεταπωλητής κερδίζει κατά μέσο όρο 200 ευρώ κατά την πώληση ενός smartphone που λαμβάνεται κάτω από το δέντρο. Εάν μεταπωλήσετε ένα παιχνίδι, το μέσο κέρδος είναι 30 ευρώ.

ροή στο Google Play

Σοκ

Το Shpock είναι μια εφαρμογή που βασίζεται στην ίδια αρχή με το Le Bon Coin. Η ισχύς αυτής της εφαρμογής είναι αναμφίβολα η διεπαφή της. Είναι ένα είδος διαδικτυακής μεταχειρισμένης αγοράς. Είναι πολύ εύκολο να παραθέσετε κάτι και είναι εξίσου εύκολο να το αγοράσετε. Οι ανταλλαγές με αγοραστές είναι απίστευτα απλές. Το ιδανικό εργαλείο αν θέλετε να μεταπωλήσετε τα δώρα σας γρήγορα και καλά.

ροή στο Google Play

Βαμμένος

Η Vinted είναι ειδικά αφιερωμένη στη μεταπώληση ρούχων, παπουτσιών ή αξεσουάρ μόδας. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα εκεί και όπως με το Shpock είναι η διεπαφή που είναι εξαιρετικά απλή. Και εδώ, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε εύκολα με τους αγοραστές. Το σύστημα αξιολόγησης πωλητή είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα των συνομιλητών.

ροή στο Google Play

Αγορά Facebook

μεταπωλήστε χριστουγεννιάτικα δώρα στο Facebook

Κατευθείαν ενσωματωμένο στην εφαρμογή Facebook, το Marketplace καθιστά δυνατή την αντιμετώπιση πολλών πιθανών αγοραστών. Η δημοσίευση μιας νέας διαφήμισης είναι παιχνίδι του παιδιού. Αρκεί να συμπληρώσετε μερικές βασικές πληροφορίες για το αντικείμενο και να προσθέσετε μερικές φωτογραφίες. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τη διαφήμιση σε μια ομάδα ή στο προφίλ σας.

ροή στο Google Play

Μερικοί πολύ χρήσιμοι ιστότοποι

Δεν είναι μόνο εφαρμογές για να απαλλαγείτε από τα δωρεάν που δεν σας αρέσουν. Μερικοί πολύ χρήσιμοι ιστότοποι θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε αυτό το μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο.

Esioox, για να μεταπωλήσετε τις δωροκάρτες σας

esioox μεταπωλούν χριστουγεννιάτικα δώρα

Στο placescartes.fr θα μπορείτε να μεταπωλήσετε τις κάρτες ή τα κουπόνια δώρων σας για να ανακτήσετε μετρητά. Και ναι, η γιαγιά Simone νόμιζε ότι θα ήσουν ευχαριστημένη με μια δωροκάρτα από τον Armand Thierry, αλλά hey, είσαι περισσότερο από ένα μπλουζάκι παρά ένα πουκάμισο. Τώρα ξέρετε τι να κάνετε για να συλλέξετε κάποια αλλαγή.

ConsoGlobe, για να ανταλλάξετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας

consoglobe

Γνωρίζετε την αρχή της ανταλλαγής; Ανταλλάσσουμε ένα αντικείμενο με ένα άλλο. Σε αυτήν την αρχή δημιουργήθηκε το ConsoGlobe. Εάν τα Χριστούγεννα λάβετε ένα δώρο που δεν σας αρέσει περισσότερο από αυτό και είστε μάλλον δελεασμένοι από κάτι άλλο, αυτή είναι η ιδανική λύση. Το δώρο σας είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστήσει κάποιον άλλο και ελπίζουμε ότι θα πρέπει να έχουν αυτό που ψάχνετε.

Αυτές είναι οι εφαρμογές που βρήκαμε για να σας χωρίσουμε από τα χριστουγεννιάτικα δώρα που δεν σας αρέσουν. Το καλύτερο είναι ακόμα να μην πρέπει να το κάνουμε, αλλά αυτή είναι η μαγεία των Χριστουγέννων, είναι ένα γεγονός γεμάτο εκπλήξεις, καλό και κακό, αλλά πάνω απ ‘όλα καλό.