Οι ψεύτικες εκδόσεις του Fortnite εκτελούνται στο Διαδίκτυο: προσέξτε τις λήψεις

Η Google λαμβάνει μέτρα κατά ψεύτικων εφαρμογών και παιχνιδιών στο Play Store, ξεκινώντας από το Fortnite

Δεδομένης της τρέχουσας δημοτικότητας του Fortnite, καταλαβαίνουμε εάν κάποιος από εσάς έχει πραγματοποιήσει αναζήτηση στον ιστό για ένα αρχείο APK για λήψη στο smartphone σας. Σε τελική ανάλυση, η Epic Games είπε ότι το Fortnite θα φτάσει στο Android αυτό το καλοκαίρι και είναι σχεδόν το καλοκαίρι σε αυτό το σημείο. Προσοχή: Το Fortnite δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο Android και οποιοδήποτε αρχείο APK βρίσκετε για λήψη είναι ένα ψεύτικη έκδοση, πιθανώς γεμάτη από ιούς.

Μια αναζήτηση στο Google θα αποκαλύψει περισσότερες από μερικές ψευδείς εκδόσεις του Fortnite για Android, καθώς και στο YouTube. Μερικοί το κάνουν αγόρασε ένα απόθεμα στο YouTube για περαιτέρω εξαπάτηση των ανθρώπων. Τα περισσότερα από αυτά μπορούν εύκολα να αναγνωριστούν από το άψογο στυλ και γενικά από την κακή γραμματική διαφήμισης. Ωστόσο, το γεγονός παραμένει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του smartphone σας.

Σε περίπτωση που είστε παθιασμένοι με το battle royale όπως το Fortnite, έχετε λίγο περισσότερη υπομονή και περιμένετε την επίσημη έκδοση. Όταν το Fortnite για Android κυκλοφορεί στην πραγματικότητα από τα Epic Games, σίγουρα θα γνωρίζετε από εμάς ότι θα ανακοινώσουμε τα νέα. Στο APK Mirror πιθανότατα θα δημοσιευτεί, δεδομένου του φύση freemium. Αλλά μέχρι τότε, μην κατεβάσετε τίποτα που ονομάζεται Fortnite και δεν προέρχεται από 100% αξιόπιστη πηγή.

Πριν φύγουμε, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Might & Magic: Elemental Guardians προσγειώθηκε στο Play Store και ότι, κατά λάθος ή με λίγη προσοχή, τις τελευταίες εβδομάδες αρκετά κακόβουλα προγράμματα με ονόματα έχουν εκδοθεί εκ νέου με επιτυχία στο Google Play Store διαφορετικός.

ΔΡΟΜΟΣ