Οι Χάρτες Google σάς επιτρέπουν πλέον να διαχειρίζεστε το δημόσιο προφίλ σας από την εφαρμογή Android

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οι Χάρτες Google αποτελούν μια πολύ πρακτική καινοτομία: είναι πλέον δυνατή η διαχείριση του λογαριασμού σας Google – ή μάλλον των επιλογών του “δημόσιου προφίλ σας” σε σχέση με τους Χάρτες – απευθείας από την εφαρμογή. Η καινοτομία αναπτύσσεται από την πλευρά του διακομιστή.

Η Google κυκλοφορεί ένα εύχρηστο νέο χαρακτηριστικό στο Χάρτες Google. Μέχρι πρόσφατα, όταν θέλατε να διαχειριστείτε το ιστορικό σας ή τις επιλογές προφίλ σας Google που σχετίζονται με τους Χάρτες, έπρεπε να περιηγηθείτε στον ιστό. Πιο πρόσφατα, οι Χάρτες Google απέκτησαν νέες δυνατότητες για καλύτερη διαχείριση του λογαριασμού και του ιστορικού τοποθεσίας σας απευθείας στην εφαρμογή.

Αλλά η Google φαίνεται να έχει αποφασίσει να το κάνει ακόμα πιο βολικό με ένα νέο μενού. Το προφίλ σου. Είναι επίσης δυνατό μέσω αυτού του μενού να διαχειριστείτε το δημόσιο προφίλ σας, δηλαδή το όνομά σας, την εικόνα προφίλ, τη βιογραφία και τις συνεισφορές σας στους Χάρτες Google. Υπάρχει επίσης μια επιλογή να κάνετε το προφίλ σας ορατό ή όχι σε εταιρείες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το νέο μενού, απλώς κάντε κλικ στο μενού “τρεις γραμμές” πάνω αριστερά και μετά μεταβείτε στο Το προφίλ σου.

Χάρτες Google v10.29.1: πώς να κατεβάσετε το APK

Η νέα λειτουργικότητα κυκλοφορεί στους χρήστες της εφαρμογής. Η αλλαγή πραγματοποιείται προφανώς από την πλευρά του διακομιστή, αλλά για να είστε 100% σίγουροι ότι θα επωφεληθείτε από αυτήν, σας συνιστούμε να επαληθεύσετε ότι η εφαρμογή σας είναι ενημερωμένη.

Διαβάστε επίσης: Χάρτες Google – πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης σε Android

Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να επαληθεύσετε ότι διαθέτετε την έκδοση 10.29.1 της εφαρμογής στο Google Play Store ή μέσω άλλων πηγών όπως το APK Mirror. Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

Χάρτες Google v10.29.1 στο Google Play Store

Χάρτες Google v10.29.1 στο APK Mirror

Περισσότερες αλλαγές από την πλευρά του διακομιστή έρχονται τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Αρχή Android