Οι Χάρτες Google προσφέρουν τώρα διαδρομές που συνδυάζουν ποδήλατα αυτοεξυπηρέτησης και VTC

Οι Χάρτες Google προσφέρουν τώρα διαδρομές που συνδυάζουν ποδήλατα αυτοεξυπηρέτησης και VTC

Οι Χάρτες Google προσφέρουν τώρα διαδρομές που αποτελούνται από ποδήλατο αυτοεξυπηρέτησης ή βόλτα VTC, ανακοινώνει η Google. Η εφαρμογή χαρτογράφησης είναι στην πραγματικότητα εμπλουτισμένη με μια επιλογή «μικτής μεταφοράς». Οι χρήστες μπορούν τώρα να ξεκινήσουν μια βόλτα με τρένο και μετά να συνεχίσουν σε ένα VTC όπως το Uber για να τερματίσουν τη διαδρομή τους με ένα ποδήλατο αυτοεξυπηρέτησης.

“Κάνουμε ευκολότερο να συνδυάσουμε τις δημόσιες συγκοινωνίες με επιλογές ποδηλάτων και αυτοκινήτων” Η Google ανακοινώνει σε μια δημοσίευση ιστολογίου στις 27 Αυγούστου. Όταν αναζητάτε ταξίδι με τρένο, μετρό ή λεωφορείο στην εφαρμογή, Οι Χάρτες Google θα προσφέρουν επίσης μικτές μεταφορές, όπως ποδήλατο αυτοεξυπηρέτησης ή φάση VTC, για παράδειγμα Uber ή Lyft.

Διαβάστε επίσης: ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες των Χαρτών Google που πρέπει να γνωρίζετε (διαδρομή, GPS, Street view)

Οι Χάρτες Google εμφανίζουν τώρα διαδρομές που συνδυάζουν διάφορα μέσα μεταφοράς με ποδήλατα και VTC

Συγκεκριμένα, η επιλογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Απλώς πρέπει να αναζητήσετε μια διαδρομή με τη δημόσια συγκοινωνία στην εφαρμογή. Στη μέση των παραδοσιακών διαδρομών, που αποτελούνται μόνο από ένα τμήμα με λεωφορείο, τρένο ή μετρό, οι Χάρτες θα εμφανίζουν επίσης μια διαδρομή που θα καλύπτεται εν μέρει με ποδήλατο ή σε αυτοκίνητο με οδηγό.

Δεν προκαλεί έκπληξη, η εφαρμογή θα προσφέρει μια εκτίμηση της τιμής του ταξιδιού. Οι Χάρτες δείχνουν επίσης τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής (θα επιβεβαιωθεί μέσω της εφαρμογής VTC) και την τρέχουσα κίνηση. Για πάρτι ποδηλασίας, μια ιδανική διαδρομή θα σας επιτρέψει να συνδέσετε εύκολα το επόμενο τρένο ή το επόμενο λεωφορείο σας. “Όλες αυτές οι πληροφορίες ενσωματώνονται αυτόματα στη συνολική ώρα του ταξιδιού σας και στην εκτιμώμενη ώρα άφιξής σας” καθησυχάζει το Google.

Αυτή η νέα δυνατότητα είναι προς το παρόν αναπτύσσεται σε Android και iOS για χρήστες που διαμένουν σε 30 διαφορετικές χώρες. Ως υπενθύμιση, η Google προσθέτει τακτικά νέες επιλογές στην εφαρμογή GPS. Πριν από μερικές εβδομάδες, εμφανίστηκε μια λειτουργία πλοήγησης επαυξημένης πραγματικότητας. Νωρίτερα, ένα ταχύμετρο εμπλούτισε τη λειτουργία αυτοκινήτου των Χαρτών Google.