Οι Χάρτες Google θα μπορούσαν να ευνοήσουν καλά φωτισμένους δρόμους και μονοπάτια

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οι Χάρτες Google ενδέχεται να ευνοήσουν σύντομα τους φωτισμένους δρόμους και μονοπάτια τη νύχτα. Με αυτήν τη λειτουργικότητα, η υπηρεσία χαρτογράφησης επιθυμεί να προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στους χρήστες.

Πίστωση: Isaac Mehegan μέσω Unsplash

Οι Χάρτες Google συνεχίζουν να βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη με όλο και περισσότερες νέες δυνατότητες. Μετά την άφιξη της λειτουργίας ανώνυμης περιήγησης για να μην αφήσετε ίχνη στο ιστορικό τοποθεσιών ή τη σύνδεση με τη Μετάφραση Google για τη μετάφραση των ονομάτων των τοποθεσιών στο εξωτερικό για εσάς, οι Χάρτες Google καινοτομούν για να ικανοποιήσουν αυτά τα εκατομμύρια χρήστες και τους εμποδίζουν να μεταναστεύσουν στον διαγωνισμό, όπως για παράδειγμα το Waze.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας από τον ιστότοπο XDA Developers, Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google εργάζεται πάνω σε μια νέα λειτουργία που προορίζεται για νυχτερινά ταξίδια. Οι δημοσιογράφοι έσκαψαν τον κωδικό για τους Χάρτες Google beta v10.31.0 και βρήκαν έναν χάρτη που δεν έχει ξαναδεί ποτέ, ο οποίος επισημαίνει δρόμους και μονοπάτια που φωτίζονται καλά τη νύχτα.

Αυτή η κάρτα θα απαντούσε στο όνομα του Φωτισμός και επεξηγηματικές σημειώσεις δείχνουν σαφώς ότι αυτό χάρτης θα επέτρεπε στους χρήστες να ” δείτε πόσο καλά φωτίζονται οι δρόμοι ». Οι δρόμοι θα ταξινομηθούν τότε σε τρεις κατηγορίες:

  • Το rείσαι καλά φωτισμένος » θα εμφανιστεί με κίτρινο χρώμα
  • Χαμηλή έως καθόλου φως »
  • Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες φωτός »

Διαβάστε επίσης: Χάρτες Google – χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε (διαδρομή, GPS, Street View)

Προς το παρόν, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε εάν αυτή η δυνατότητα Φωτισμός θα δει το φως της ημέρας και, εάν είναι απαραίτητο, εάν θα αναπτυχθεί παγκοσμίως ή προορίζεται μόνο για ορισμένες χώρες. Η ρύθμιση αυτής της λειτουργίας πιθανότατα θα απαιτήσει πολλή δουλειά., ειδικά όσον αφορά τη χαρτογράφηση και την αναφορά. Θα συμφωνήσετε, αν ελέγξετε εάν υπάρχει φως στα δισεκατομμύρια διαδρομές που έχουν καταγραφεί και σαρωθεί από την Google δεν θα συμβεί σε ένα σαββατοκύριακο.

Τέλος πάντων, αυτή η επιλογή είναι ευπρόσδεκτη και θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη για τους ποδηλάτες και τους δρομείς για να καθορίσουν εκ των προτέρων φωτισμένα κομμάτια για παράδειγμα. Φωτισμός θα σας βοηθήσει επίσης κατά τη διάρκεια των νυχτερινών σας εξορμήσεων όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

Πηγή: XDA Developers