Οι Χάρτες Google θα εμφανίζουν προσφορές εστιατορίων, ώστε να μπορείτε να φάτε χωρίς να σπάσετε την τράπεζα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οι Χάρτες Google θα σας επιτρέψουν να φάτε σε ένα εστιατόριο με λιγότερο. Η εφαρμογή δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή μια λειτουργία στην Ινδία που επισημαίνει τις εγκαταστάσεις γύρω μας όπου ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί από τις εκπτώσεις.

Η Google έχει παρουσιάσει ένα δροσερό νέο χαρακτηριστικό που έρχεται για την εφαρμογή Χάρτες. Η υπηρεσία θα μπορεί να προβάλλει προσφορές από εστιατόρια που βρίσκονται κοντά σε χρήστες για να τους βοηθήσει να επιλέξουν πού μπορούν να φάνε σε καλή σχέση ποιότητας τιμής. Μια ιδιαίτερα χρήσιμη επιλογή όταν ταξιδεύετε και βρίσκεστε σε μια πόλη που δεν γνωρίζετε και η οποία επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία Mountain View θέλει να κάνει τους Χάρτες μια εναλλακτική λύση στο TripAdvisor ή στο Yelp.

Χάρτες Google: προωθημένες προσφορές εστιατορίων

Πράγματι, η εφαρμογή πολλαπλασιάζει τα χαρακτηριστικά που στοχεύουν να μας καθοδηγήσουν για να γεμίσουμε τα στομάχια μας. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι Χάρτες Google μας λένε ποια είναι τα πιο δημοφιλή πιάτα για κάθε εστιατόριο, για παράδειγμα. Επιπλέον, ο αλγόριθμός του προσπαθεί να μαντέψει τα γούστα μας με βάση τα μέρη που συχνάζουμε και πρόσφατα, οι Χάρτες Google άρχισαν να μας λένε ποια μπαρ και εστιατόρια στην περιοχή προτείνει μέσω εξατομικευμένων προτάσεων. Λαμβάνοντας υπόψη την πορεία που ακολουθήσαμε, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε την άφιξη στο μέλλον ενός προηγμένου εργαλείου κράτησης μέσω του οποίου η Google θα ανέλαβε τη μικρή προμήθειά της στη διαδικασία. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έκπληκτοι.

Διαβάστε επίσης: Χάρτες Google: χιλιάδες ψεύτικες διευθύνσεις που δημιουργήθηκαν για να παγιδεύσουν χρήστες

Αλλά πίσω στο θέμα. Αυτή η νέα δυνατότητα θα είναι προσβάσιμη μέσω της ενότητας εστιατόρια της καρτέλας Discover. Μέχρι στιγμής, δοκιμάζεται στην Ινδία σε 11 πόλεις. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στη συνέχεια θα προσφερθεί σε άλλες αγορές. Στην Ινδία, μέσω της συνεργασίας με την πλατφόρμα EasyDiner η Google έχει αναπτύξει τη λειτουργικότητα. Οι κρατήσεις είναι επίσης δυνατές, αλλά μέσω αυτής της υπηρεσίας τρίτων, η οποία σας επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτε από τις μειώσεις. Δεν υπάρχει έλλειψη παικτών στη Γαλλία για να προσφέρουν παρόμοια υπηρεσία. Εκτός αν μαζί μας, η Google δεν θέλει να διαχειρίζεται τα πάντα από το Α έως το Ω. Σε αυτήν την περίπτωση, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν να είναι διαθέσιμη η επιλογή.

Πηγή: Google