Οι συνδρομητές Orange TV απολαμβάνουν 83 δωρεάν κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των OCS και beIN Sport για 6 ημέρες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 7 Νοεμβρίου 2019 στις 9 ώρες και 28 λεπτά

Από την Παρασκευή 8 έως την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, οι πορτοκαλί συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν 83 κανάλια δωρεάν-αέρα και απεριόριστα. Μια προσφορά προσβάσιμη απευθείας από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας στο P + / P- και μέσω του καναλιού 29. Η ευκαιρία να ανακαλύψετε εκατοντάδες ταινίες, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ, σειρές, αθλητικά αξιοθέατα δωρεάν για πάνω από 6 ημέρες.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε και να απολαύσετε πρωτότυπα προγράμματα στην Orange TV για 6 ημέρες, γνωρίζετε ότι η Orange προσφέρει στους συνδρομητές της από Παρασκευή 8 έως Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 δωρεάν πρόσβαση σε 83 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των OCS και beIN Sport. Μια προσφορά προορίζεται αποκλειστικά για συνδρομητές πορτοκαλί τηλεφωνικής τηλεόρασης στο Διαδίκτυο και διατίθεται σε όλες τις τηλεοπτικές οθόνες, υπολογιστές, Mac, συμβατά smartphone και tablet, που ισχύουν στην ηπειρωτική Γαλλία και υπόκεινται σε τεχνική επιλεξιμότητα.

Για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, αυτή είναι η ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο beIN Sport the Calcio αγώνες μεταξύ Γιουβέντους Τορίνο και AC Milan ή τη σύγκρουση της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο νεότερος θα είναι σε θέση να ανακαλύψει αποκλειστικά στο Boomerang τις περιπέτειες του “Grizzly and the Lemmings”, κινούμενα σχέδια που κατασκευάζονται στη Γαλλία.

Στο OCS, θα μπορείτε να ανακαλύψετε αποκλειστικά 24 ώρες μετά το “Watchmen” των ΗΠΑ (The Guardians), μια σειρά με εντελώς πρωτότυπους υπερήρωες σε ένα σύμπαν παράλληλο με αυτό του παραδοσιακού σύμπαντος DC Comics καθώς και του “His Dark” Υλικά »(Στο Σταυροδρόμι των Κόσμων), μια τηλεοπτική σειρά προσαρμοσμένη από την επώνυμη τριλογία της φαντασίας του Βρετανού συγγραφέα Philip Pullman.