Οι πηγές Android Nougat προωθήθηκαν, αναμένεται σύντομα το CyanogenMod 14

Android Nougat Source Code and CyanogenMod 14 ROM Download

Αυτή η ανάρτηση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 02:54 μ.μ.

22 Αυγούστου ήταν η μέρα που η Google παρουσίασε τα πιο πρόσφατα OTAs Android Nougat για πολλές συσκευές. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εποχές, αυτή τη φορά δεν υπάρχουν συσκευές καθιέρωσης επωνυμίας Nexus με το πιο πρόσφατο Android Nougat, αλλά το πρώτο τηλέφωνο που κυκλοφόρησε με το Android Nougat είναι το LG V20, το οποίο επιβεβαιώνεται από την Google. Η Samsung είχε επίσης κυκλοφορήσει το Galaxy NOTE 7 νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά με το Android Marshmallow εκτός συσκευασίας και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να λάβετε την ενημέρωση Nougat.

Πηγαίος κώδικας Android Nougat και λήψη CyanogenMod 14 ROM

Μεταξύ των τελευταίων συσκευών Nexus, τα Nexus 6, 6p, 5x, Pixel C και πολλές άλλες συσκευές λαμβάνουν ενημερώσεις για το Android Nougat OTA, αλλά μια θλιβερή μέρα για τους χρήστες Nexus 5 που δεν θα λάβουν επίσημα την ενημέρωση nougat, αλλά έχουμε μια ανεπίσημη ROM Android Nougat για το Nexus 5. Εδώ έχουμε καλύψει τους μη αυτόματους οδηγούς flash του Android Nougat build nuber NRD90M για τις ακόλουθες συσκευές Google:

Εάν θέλετε τα OTA Nougat αμέσως, τότε μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα BETA της Google για να το αποκτήσετε σύντομα.

Οι πηγές Android Nougat προωθήθηκαν στον κλάδο AOSP:

Στις 22 Αυγούστου, τα Android Nougat OTA κυκλοφόρησαν για πολλές συσκευές Nexus και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να το αποκτήσουν οι άλλες συσκευές. Η ενημέρωση Android Nougat δεν έρχεται για το Nexus 5 από την Google και με τον ίδιο τρόπο φυσικά πολλές άλλες συσκευές δεν θα λάβουν την ενημέρωση Android Nougat, αλλά υπάρχουν πολλοί προγραμματιστές που αφιερώνουν το χρόνο τους για να μεταφέρουν το τελευταίο Android σε παραμελημένη συσκευή.

Ένα καλό νέο είναι ότι ο κλάδος πηγής του Android Nougat origin / android-7.0.0_r1 ωθείται στο οικοσύστημα AOSP και οι προγραμματιστές θα αρχίσουν να κατασκευάζουν το Android Nougats για πολλές συσκευές. Έλεγξα το υποκατάστημα CyanogenMod 14, αλλά δεν έχει ακόμη συγχωνευθεί. Καθώς ο κωδικός AOSP Nougat (android-7.0.0_r1) κυκλοφορεί σήμερα και ως εκ τούτου ο συγχωνευμένος κώδικας CyanogenMod 14 σε κλάδους CyanogenMod θα πάρει χρόνο και έτσι θα κυκλοφορήσει από τα ROM που βασίζονται στο CyanogenMod 14.

πώς να κατεβάσετε τον πηγαίο κώδικα Android Nougat:

Για να κάνετε λήψη του πηγαίου κώδικα Android Nougat, πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό με την ακόλουθη τροποποίηση:
Κατά την προετοιμασία ενός πελάτη repo, στο ΒΗΜΑ 3 πρέπει να εκτελέσετε την ακόλουθη εντολή:

$ repo init -u https://android.googlesource.com/platform/manifest -b android-7.0.0_r1

Πέρα από αυτό, η σελίδα πηγαίου κώδικα Android θα καθοδηγήσει τον τρόπο δημιουργίας Android από πηγές. Μείνετε μαζί μας για προσαρμοσμένα ROM Android Nougat, ROM CyanogenMod, CyanogenMod 14 ROM και φυσικά και άλλα προσαρμοσμένα ROM.

Μείνετε συντονισμένοι για να λάβετε τα πιο πρόσφατα ROM Android Nougat για τις συσκευές σας, αλλιώς μπορείτε να αναζητήσετε το φόρουμ συσκευών σας και εάν δεν βρείτε τη συσκευή σας στη λίστα του φόρουμ μας, τότε μπορείτε να ζητήσετε ένα νέο φόρουμ συσκευών.