Οι νέες Ειδήσεις Google φτάνουν επίσης στον ιστό

Οι νέες Ειδήσεις Google φτάνουν επίσης στον ιστό

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας Εγώ Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία Mountain View αποκάλυψε επίσημα το ολοκαίνουργιο Google News, το οποίο δίνει τη θέση του σε ένα νέο σχέδιο γνωστό ως Σχεδιασμός Υλικών 2.0 και μια νέα χρηστικότητα των περιεχομένων που υπάρχουν. Για να εμβαθύνουμε τη συζήτηση, ωστόσο, σας προσκαλούμε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με αυτήν. Σήμερα θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε για τη δυνατότητα χρήσης των ίδιων επιλογών και μέσω της διεπαφής ιστού.

Οι Ειδήσεις Google αλλάζουν επίσης την εμφάνισή τους στον ιστό

Η γενική διεπαφή υιοθετεί τον μινιμαλισμό που έχουμε ήδη μάθει να αγαπάμε στην εφαρμογή αφιερωμένη και στα δύο Android από iOS, ενώ η χρήση παραμένει σχεδόν αμετάβλητη σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση του ιστότοπου.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε, ωστόσο, ότι σε κάθε ενότητα υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη λίστα άρθρων από πριν, η οποία αντ ‘αυτού περιοριζόταν σε περίπου δέκα θέματα στο προσκήνιο. Προφανώς είναι δυνατό να επεκταθούν τα ίδια νέα για να δείτε τις άλλες πηγές που ασχολούνται με το ίδιο θέμα.

Η ίδια αλλαγή βρίσκεται επίσης στον ιστότοπο για κινητά, ο οποίος επιτέλους απολαμβάνει μια ειδική διεπαφή πολύ πιο χρήσιμη από ό, τι στο παρελθόν. Και εδώ θα βρούμε προφανώς όλες τις πηγές και τα νέα που σημειώνονται στα αγαπημένα, όπως συμβαίνει και στην επίσημη εφαρμογή του ειδήσεις Google.

Για να επωφεληθείτε από τη νέα εμπειρία του Μπιγκ απλώς συνδεθείτε στην ειδική σελίδα κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο