Οι νέες αποδόσεις της σειράς Moto G6 επιβεβαιώνουν άλλες τεχνικές λεπτομέρειες

Οι νέες αποδόσεις της σειράς Moto G6 επιβεβαιώνουν άλλες τεχνικές λεπτομέρειες

Άλλες σημαντικές πληροφορίες για Σειρά Moto G6 έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες: δεν είναι ο Evan Blass (@evleaks) που τους δείχνει αυτή τη φορά, που επιβεβαιώνει ότι στην πραγματικότητα έχει ηττηθεί εγκαίρως και είναι πραγματικά διεξοδικές διαρροές και δημοσιεύτηκε τόσο νωρίς ώστε να βλάψει Motorola ίδιο.

Για την πρόβλεψη του γνωστού leaker ήταν συνάδελφοι από το MySmartPrice, οι οποίοι το ανακάλυψαν νέες φωτογραφίες προσφέροντας μας μια ευρεία ανάλυση για τις τρεις συσκευές που προσφέρθηκαν το 2018 από την εταιρεία που συνεργάζεται με τη Lenovo εδώ και χρόνια. Από τις εικόνες που πρόκειται να δείτε, επιβεβαιώνεται επίσης ότι το Moto G6 – επίσης στις εκδόσεις Play και Plus – θα εμφανιστεί επίσημα στο Mobile World Congress του Φεβρουαρίου, με σχέδιο πολύ παρόμοιο με αυτό του Moto X4 που όλοι γνωρίζουμε ήδη.

Moto G6 Play: το φθηνότερο

Το G6 Play πρέπει να είναι το λιγότερο ακριβό του τρίο, αν και χαρακτηρίζεται από μια ευρεία Οθόνη 18: 9 και διπλή κάμερα στην πλάτη. Λέγεται επίσης ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να κρυφτεί μέσα στο λογότυπο Motorola τοποθετημένο στο πίσω κάλυμμα, κάτω από το οποίο θα τοποθετηθεί ένα μεγάλο 4000 mAh μπαταρία. Εν ολίγοις, διατίθεται σε χρώματα Σκούρο κάρβουνο, Βαθύ μπλε είναι Χρυσός σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο ελκυστικά smartphone εισόδου σε επίπεδο φέτος.

Moto G6: το αστέρι της παρτίδας

Moto G6Όπως επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα που μας έχει συνηθίσει η κοινωνία με τα χρόνια, το ρητό “Καλύτερο Moto G” συνεχίζει να αποδεικνύεται αποτελεσματικό. Διατηρώντας την τυπική τιμή των περίπου $ 240 θα εξακολουθεί να είναι εξοπλισμένο Οθόνη 5,7 ιντσών 18: 9 με εξαιρετικά λεπτές στεφάνες και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος με αισθητήρα 12 megapixel και αισθητήρα 5 megapixel. Στο μπροστινό μέρος, ωστόσο, υπάρχει μια κάμερα που ορίζεται ειδικά για selfies από 16 megapixel. Για να μετακινηθούν τα πάντα, θα υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 450, που πλαισιώνεται από δύο περικοπές μνήμης: 3 GB μνήμης RAM + 32 GB αποθηκευτικού χώρου ή 4 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Παρά τη μορφή, το Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετήθηκε στο κάτω μέρος της οθόνης χωρίς ωστόσο να αλλάξει την κομψότητα της συσκευής, η οποία θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3000 mAh που σίγουρα θα μπορεί να συνοδεύει τους χρήστες για μια ολόκληρη ημέρα βαριάς χρήσης.

Moto G6 Plus: μεγάλο και ισχυρό

Moto G6 Plus

Προφανώς θα είναι το πιο ακριβό της παρτίδας, αλλά το παιχνίδι αξίζει το κερί. Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αποδεικνύεται ότι είναι ένα από τα φθηνότερα smartphone στην κατηγορία του. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 630, αυτό το μοντέλο Plus συνοδεύεται από 6 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής μνήμης. Για να αυξήσετε τη γευστικότητα είναι επίσης η μεγάλη οθόνη 5,9 ιντσών σε ανάλυση FullHD + και μορφή 18: 9 με πολύ λεπτά πλαίσια. Και εδώ, στο πίσω διαμέρισμα βρίσκουμε ένα διπλές κάμερες με αισθητήρα 12 megapixel πλαισιωμένο από αισθητήρα 5 megapixel. Και πάλι, μπροστά, υπάρχει μια κάμερα 16 megapixel για ιδιαίτερα καθορισμένες selfies. Για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, το ίδιο στυλ με το τυπικό μοντέλο έχει υιοθετηθεί, αν και αυτή τη φορά με πολύ καλύτερο σχεδιασμό από ό, τι στις προηγούμενες γενιές. Εν ολίγοις, 330 δολάρια περισσότερα από ό, τι δικαιολογείται το πιο ισχυρό Moto G ποτέ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο ειδικό άρθρο μας μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που διαρρέουν αρχικά στη νέα σειρά Smartphone της Motorola.