Οι καλύτερες προσφορές της Darty’s Cyber ​​Monday

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Cyber ​​Monday βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Από το ποντίκι Racer έως την οθόνη LED Phillips που έχει υπογραφεί από την τηλεόραση, μέσω του tablet Microsoft Surface Go, εδώ είναι η επιλογή των ειδικών μας που δεν πρέπει να χάσετε στο Darty.

Το ποντίκι gaming Razer Deathadder Elite στα 29,99 €

RASER DEATHADDER ELITE

Σχεδιασμένο από την Razer για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών, αυτό το ενσύρματο ποντίκι έρχεται με ένα τεράστιο Μείωση 62% στον ιστότοπο του Darty.com. Αυτό το μοντέλο, του οποίου η εργονομία έχει σχεδιαστεί ειδικά για δεξιόχειρας και του οποίου χρώμα μοτίβα μπορεί να είναι εξατομικευμένη (16,8 εκατομμύρια χρώματα για να διαλέξετε), ενσωματώνει μια λειτουργία Υπερπαραγωγή 1000 Hz και έναν οπτικό αισθητήρα του 16.000 dpi για εξαιρετική ακρίβεια. Όλα μόνο 29,99 ευρώ (αντί για περίπου 80 €).

30% έκπτωση στην τηλεόραση LED PHILIPS THE ONE 58PUS7304

PHILIPS Η ΜΙΑ LED TV 58PUS7304

Προς το παρόν προσφέρεται μόνο 699,99 € από το Darty.com (αντί 999,99 €), αυτό Android TV 4K UHD με οθόνη LED 58 ίντσες διαγώνιο (146 cm) σχεδιασμένο από τη Philips έχει την ιδιαιτερότητα του εξοπλισμού με το Ambilight. Το τελευταίο σας επιτρέπει να βυθιστείτε περισσότερο στα προγράμματα που μεταδίδονται από την τηλεόραση προβάλλοντας σε πραγματικό χρόνο στον τοίχο και στο δωμάτιο τα χρώματα που εμφανίζονται στην οθόνη. Το μοντέλο περιλαμβάνει επίσης επεξεργαστή Τετραπύρηνος πυρήνας P5 καθώς και τεχνολογίες Chromecast, Βοηθός Google, Dolby Vision και Dolby Atmos.

Ο λευκός προβολέας Acer V6810 UHD 4K στα 499,99 €

Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Acer V6810 UHD 4K DLP White

Η τιμή του ήταν ήδη ένα από τα δυνατά σημεία εκτός της προσφοράς. είναι πλέον προσβάσιμο με λιγότερα από 500 ευρώ μέσω του ιστότοπου Fnac.com που επί του παρόντος εφαρμόζει μείωση 44% στη συνήθη τιμή (899,99 €). Εκτός από την τιμή του, αυτός ο προβολέας 4K επωφελείται από πολύ καλό ορισμό εικόνας και εξαιρετική πρωτότυπη χρωματομετρία. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ξεκινήσετε μεγάλες και πολύπλοκες ρυθμίσεις πριν μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως.

– 25% στο πακέτο Microsoft Surface Go + μαύρο κάλυμμα πληκτρολογίου + ασύρματο ποντίκι + ΓΡΑΦΕΙΟ 365 Προσωπικό για 1 έτος

PACK SURFACE GO + BLACK COVER TYPE KEYBOARD + MOBILE MOUSE PLATINUM + ΓΡΑΦΕΙΟ 365 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διαθέσιμο στον ιστότοπο Darty.com στην τιμή των 599,99 € (αντί για 805 ευρώ), το Surface Go είναι μια «ελαφριά» έκδοση του Microsoft Surface Pro, αλλά παρ ‘όλα αυτά έχει πολλά πλεονεκτήματα: καθαρή, φωτεινή και ακριβή οθόνη, πολύ επιτυχημένο πληκτρολόγιο, ελκυστικός σχεδιασμός, μειωμένες διαστάσεις, ελαφρύ … Η λίστα είναι μεγάλη και σπάνια είναι οι αδυναμίες που μπορούν να αποδοθούν σε αυτό, εκτός ίσως από επιδόσεις που δεν της επιτρέπουν πάντα να χρησιμοποιεί εφαρμογές πολύ εντατική πόρων.

Το μαύρο ακουστικό Logitech G432 7.1 στα 39,99 €

Logitech G432 7.1 Μαύρο

Προς το παρόν μπορείτε να εξοικονομήσετε 40 € για την αγορά του ακουστικού παιχνιδιού Logitech G432 7.1 μεταβαίνοντας στον ιστότοπο Fnac. Πολύ εργονομικό και σχετικά ελαφρύ, αυτό το μοντέλο επιτρέπει απόλυτη εμβάπτιση στα παιχνίδια χάρη στην τεχνολογία ήχου surround 7.1. Συμβατό με PC και Mac, είναι επίσης εξοπλισμένο με μικρόφωνο 6 mm με λειτουργία σίγασης.