Οι καλύτερες κάμερες ταχύτητας σε Android

Phonandroid : actu Android et High-tech

Στη μέση του καλοκαιριού σταυροδρόμι για αναχώρηση για διακοπές, μπορεί να αναζητάτε συσκευές προειδοποίησης κάμερας ταχύτητας στο smartphone σας Android, οι οποίες μπορούν να σηματοδοτήσουν την παρουσία ελέγχων ταχύτητας αλλά και ατυχημάτων. Σας προσφέρουμε μια επιλογή από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους του.

ραντάρ

Για όσους συνηθίζουν να ταξιδεύουν με αυτοκίνητο, τίποτα δεν χτυπά έναν καλό συναγερμό, μόνο για οδήγηση με ελεύθερο πνεύμα. Η ιδέα εδώ δεν είναι να ενθαρρύνουμε την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας. Με τίποτα. Ωστόσο, η παρουσία καμερών ταχύτητας στη διαδρομή διακοπών μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνη συμπεριφορά. Ποιος δεν έχει δει ποτέ αυτοκινητιστές να χτυπούν όταν πλησιάζουν ένα ραντάρ φοβούμενοι να υπερβούν τη μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα κατά 1 ή 2 km / h. Οι περισσότερες από αυτές τις λύσεις προσφέρουν επίσης προειδοποίηση στους χρήστες σε περίπτωση ατυχήματος ή μπλοκαρισμένου δρόμου.

Με αυτήν τη μικρή σύγκριση, θα ανακαλύψετε τα καλύτερα στο Android με μια επιλογή μόνο για τα μικρά μάτια σας, προσεκτικά σε όλους τους κινδύνους στο δρόμο. Οι Χάρτες Google αναφέρουν τώρα ατυχήματα και θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο με κάμερες ταχύτητας, αλλά αυτή η λειτουργία δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί ευρέως. Και πάλι, αυτό δεν σας επιτρέπει να παραβιάσετε κανόνες ασφαλείας. Μείνετε προσεκτικοί! Λοιπόν εδώ είναι το δικό μας προειδοποίηση κάμερας υψηλής ταχύτητας !

Σύγκριση συσκευών προειδοποίησης κάμερας ταχύτητας σε Android

Είτε αναζητάτε μια δωρεάν εφαρμογή είτε μια εφαρμογή επί πληρωμή με πρόσθετες υπηρεσίες, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στο Google Play Store. Σύμφωνα με τους νόμους που ψηφίστηκαν τα τελευταία χρόνια, δεν θα τους βρείτε πλέον με το όνομα ” προειδοποίηση κάμερας ταχύτητας Δεδομένου ότι αυτές οι αιτήσεις έχουν καταστεί παράνομες με αυτόν τον όρο. Είναι τώρα θέμα ” εργαλεία βοήθειας οδήγησης », Που υποδηλώνουν έτσι επικίνδυνες ζώνες. Και που έμμεσα σηματοδοτεί την παρουσία ραντάρ.

1- Εφαρμογές επί πληρωμή

1.1. iCoyote

Είναι σίγουρα ο πιο διάσημος από τους ανιχνευτές ραντάρ, και για καλό λόγο είναι ένας από τους πρώτους. Η μεγάλη του δύναμη είναι η κοινότητά του. Καθένας από τους χρήστες μπορεί να αναφέρει ατυχήματα, έργα, κάμερες σταθερής και κινητής ταχύτητας, έργα κ.λπ. Αυτός ο πλούτος και η αμοιβαία βοήθεια των χρηστών το καθιστούν αλάθητο σύντροφο στο δρόμο και συνδυάζουν πληροφορίες από τους χρήστες των κουτιών και της εφαρμογής. Η διεπαφή είναι πολύ ωραία και το iCoyote χρησιμοποιεί δεδομένα από τους Here Maps στους οποίους προσθέτει τη δική του. Ευφυής!

Μια έκδοση Android είναι πολύ πλήρης, αλλά θα είναι απαραίτητο να πληρώσετε το τίμημα, με την πιο ακριβή εφαρμογή στην αγορά. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για 30 ημέρες. Εάν θέλετε να συνεχίσετε την περιπέτεια, θα πρέπει να πληρώνετε 49,99 ευρώ ετησίως ή 6 μήνες + 6 μήνες δωρεάν ή 11,99 ευρώ ανά μήνα. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο πλήρες που υπάρχει.

Google play store

1.2. Προειδοποίηση

Avertinoo, οι καλύτερες προειδοποιήσεις κάμερας ταχύτητας

Το Avertinoo συγκεντρώνει μια μεγάλη κοινότητα. Μετράει πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες μεταξύ της εφαρμογής iOS και Android. Όπως όλοι οι χρήστες, επομένως θα μπορείτε να αναφέρετε οποιονδήποτε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένων των καμερών ταχύτητας. Έτσι θα επωφεληθείτε από όλα όσα έχει δει μέχρι τώρα η κοινότητα, είτε πρόκειται για μόνιμους είτε προσωρινούς κινδύνους στο δρόμο.

Η διεπαφή είναι ευχάριστη και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή όταν το smartphone σας είναι συνδεδεμένο στα εξαρτήματα; Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, το Bluetooth σας επιτρέπει να ακούτε μουσική στο τηλέφωνό σας ενώ συνεχίζετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Για 4,99 ευρώ, επομένως, έχετε χαρακτηριστικά παρόμοια με το iCoyote, αλλά με μια κοινότητα και χαμηλότερη ταχύτητα προειδοποίησης κάμερας από τον ανταγωνιστή της. Εν συντομία, μια καλή σχέση ποιότητας / τιμής.

Google play store

2 – Δωρεάν εφαρμογές

2.1. Waze

Το Waze είναι μια εφαρμογή GPS που βασίζεται στην κοινότητα. Όσον αφορά την οδηγική βοήθεια και την προειδοποίηση ραντάρ, οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες, αλλά είναι λιγότερο εργονομικές από τις ανταγωνιστικές εφαρμογές. Μπορείτε να προειδοποιήσετε για επικίνδυνες ζώνες και στις δύο κατευθύνσεις της κυκλοφορίας και να ενημερωθείτε για την τιμή των καυσίμων, των οδικών έργων ή την παρουσία αστυνομικών.

Όσον αφορά τις αναφερόμενες κάμερες κινητής ταχύτητας, εξακολουθούμε να πέφτουμε ένα επίπεδο κάτω από το iCoyote και το Avertinoo. Αλλά λάβετε υπόψη ότι το Waze είναι μια δωρεάν εφαρμογή που δημιουργεί εργαλείο GPS και βοηθητικό πρόγραμμα οδήγησης, η οποία την καθιστά μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση με μια αρκετά μεγάλη κοινότητα. Η πλήρης και ευέλικτη πλευρά του θα ευχαριστήσει τους χρήστες που θέλουν μόνο μία εφαρμογή του είδους τους στο smartphone τους. Η εργονομία της εφαρμογής σίγουρα δεν είναι τέλεια, ένα σφάλμα που οφείλεται εν μέρει στον πλούτο των παρεχόμενων πληροφοριών, αλλά το συνηθίζετε όλα τα ίδια.

Προσοχή όμως από τώρα, οι κάμερες ταχύτητας στο Waze δεν αναφέρονται πλέον με ακρίβεια. Και δεν υπάρχει πλέον ένας εύκολος τρόπος για να τις εμφανίσετε με το να επιβάλλετε τις ρυθμίσεις.

Google play store

2.2. Radardroid Lite

εφαρμογή ραντάρ

Μια άλλη εναλλακτική λύση, το Radardroid Lite είναι επίσης ένα εύχρηστο μικρό εργαλείο για την ανίχνευση κάμερας ταχύτητας. Οι επιλογές πλοήγησης δεν είναι εκπληκτικές σε σύγκριση με αυτό που μπορεί να προσφέρει το Waze για παράδειγμα, αλλά είναι πολύ ισχυρό για τον κύριο σκοπό του: να σας προειδοποιεί όταν πλησιάζετε σε κάμερα ταχύτητας. Είναι πραγματικά καλό για όλες τις κάμερες σταθερής ταχύτητας, αλλά και διαχειρίζεται κάμερες ταχύτητας κινητής τηλεφωνίας.

Για λίγο φαίνεται ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα με το Android Oreo, αλλά αυτό φαίνεται τώρα να έχει επιλυθεί. Μια ενημέρωση της 4ης Ιουλίου 2018 επέτρεψε να ληφθεί υπόψη η μετάβαση από τη μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα στα 80 km / h σε ορισμένους άξονες, αλλά όλα ίσως να μην είναι ακόμα τέλεια από αυτήν την άποψη, οπότε μείνετε προσεκτικοί .

Google play store

2.3. Κάμερα

camsam

Το CamSam είναι μια από τις προειδοποιήσεις κάμερας ταχύτητας που ανεβαίνει στο Google Play! Η εφαρμογή είναι δωρεάν και εστιάζει σταθερή και κινητή ταχύτητα κάμερας σε πραγματικό χρόνο. Η μεγάλη δύναμη της εφαρμογής είναι η ενημέρωση κάθε 5 λεπτά των νέων δεδομένων που συλλέγονται. Μια οπτική και ηχητική ειδοποίηση ενεργοποιείται όταν την πλησιάζετε. Καλά δει!

Στην εφαρμογή αναφέρονται τουλάχιστον 58.000 κάμερες σταθερής ταχύτητας. Φυσικά καθορίζεται η κατεύθυνση στην οποία βρίσκονται. Το CamSam υπάρχει επίσης σε μια πληρωμένη έκδοση για 0,99 ευρώ με τη δυνατότητα εναλλαγής της διεπαφής σε οριζόντια λειτουργία, ειδοποιήσεις για επιβεβαιωμένες κάμερες ταχύτητας ή ακόμα πιο γρήγορη διόρθωση σφαλμάτων και την προσθήκη νέων δυνατοτήτων. Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα για να υποστηρίξετε την ομάδα πίσω από την ανάπτυξη.

Google play store

2.4. Πληροφορίες Glob – Κυκλοφορία, Κάμερες ταχύτητας, GPS & Όρια ταχύτητας

glob

Μάλλον αναγνωρισμένη από τους χρήστες (η κοινότητα Globbers θα ήταν 2 εκατομμύρια σύμφωνα με τους προγραμματιστές), η Glob προσφέρει πολλές πληροφορίες για να κάνει τη ζωή ευκολότερη για έναν οδηγό. Ακόμα κι αν η κοινότητα είναι λιγότερο σημαντική από αυτήν του Waze, είναι ωστόσο πολύ ευαίσθητη. Η ίδια η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να ανταγωνιστεί άλλους που προσφέρουν συνδρομές επί πληρωμή.

Πράγματι, οι πληροφορίες κυκλοφορίας μεταδίδονται με τη συλλογή ανώνυμων δεδομένων από χρήστες, αλλά η εφαρμογή έχει επίσης την καλή προτίμηση να προσφέρει πληροφορίες κίνησης από την Google, αλλά και από άλλες επίσημες πηγές. Με μια τέτοια προσέγγιση, η Glob μπορεί να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη. Είναι ένα λογισμικό για δοκιμή χωρίς δισταγμό.

Google play store

Τόσο για το τμήμα μας του βέλτιστες συσκευές προειδοποίησης κάμερας ταχύτητας σε Android. Οι εφαρμογές επί πληρωμή είναι συχνά πολύ πιο ολοκληρωμένες από τις δωρεάν, αλλά δεν είναι όλοι έτοιμοι να πληρώσουν για αυτούς τους τύπους υπηρεσιών. Καθημερινά οι αυτοκινητιστές δεν θα αμφιβάλλουν πολύ για να πληρώσουν για μια εφαρμογή που χρησιμοποιούν κάθε μέρα.

Εάν έχετε σχόλια σχετικά με τις εφαρμογές ή μοιραστείτε την εμπειρία σας με ορισμένες συσκευές προειδοποίησης κάμερας ταχύτητας, ενημερώστε μας. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις κορυφαίες 5 εφαρμογές μας για να βρείτε το καλύτερο GPS Android.