Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android το 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 11 Ιουνίου 2020 στις 18 ώρες 06 λεπτά

Ψάχνετε για μια λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android το 2019; Εκτός από τις εφαρμογές που γνωρίζουν όλοι (Google, Facebook, Twitter και άλλες εφαρμογές WhatsApp), υπάρχει ένα πλήθος εξαιρετικά πρακτικών και καινοτόμων εφαρμογών. Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε συγκεντρώσει αυτά που πιστεύουμε ότι είναι τα 10 καλύτερα το 2019.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επιλέξετε τις καλύτερες εφαρμογές Android. Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να δούμε μόνο τον αριθμό των λήψεων. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτόν τον λογαριασμό, κινδυνεύουμε να βρούμε υπερβολική παρουσίαση εφαρμογών προεγκατεστημένων στα περισσότερα smartphone, όπως εφαρμογές Google, πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου Samsung, εφαρμογές Facebook, Twitter, Snapchat και άλλα κοινά μέρη. .

Σε αυτόν τον οδηγό, επιλέξαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε 10 εφαρμογές που πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά πρακτικές – ακόμη και σχεδόν απαραίτητες.

Nova Launcher: προσαρμόστε το σπίτι σας στο άκρο

nova launcher απόρρητο Android

Μιλάμε για αυτό στον οδηγό μας για τους καλύτερους εκκινητές Android 2019: οι εκκινητές είναι το πρόγραμμα που ανοίγει όταν πατάτε το κουμπί Αρχική σελίδα Μπορούν επομένως να σας επιτρέψουν να αλλάξετε σημαντικά την εμφάνιση του smartphone σας. Το Nova Launcher είναι ένα από τα καλύτερα – αν όχι το καλύτερο – σε αυτόν τον τομέα.

Προσφέρει πολύ προηγμένες επιλογές προσαρμογής, όπως θέματα εικονιδίων, τοποθέτηση σε λεπτότερο πλέγμα, χειριστήρια χρωμάτων, δυνατότητα προσαρμογής του συρταριού εφαρμογών, widget, απεριόριστη κύλιση, εφεδρικό σύστημα , μια δυνατότητα κύλισης με δυνατότητα κύλισης, γραφικά στοιχεία στην αποβάθρα, δυνατότητα εισαγωγής διατάξεων και ρυθμίσεων και πολλά άλλα!

Χειρονομίες πλοήγησης: υιοθετήστε πλοήγηση με χειρονομίες

Ξέρω, το Nova Launcher περιλαμβάνει απευθείας πλοήγηση με κίνηση … εκτός από τη δωρεάν έκδοση. Ευτυχώς, υπάρχουν εφαρμογές τρίτων όπως αυτές, που αναπτύχθηκαν από το φόρουμ XDA. Η πλοήγηση με χειρονομίες είναι ένας τρόπος αλληλεπίδρασης με το smartphone που ξεκίνησε με το iPhone X και την εξαφάνιση του κουμπιού Home – και από τότε που έχει αναληφθεί από πολλούς κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης της Xiaomi.

Ορισμένοι κατασκευαστές smartphone το ενσωματώνουν στην επικάλυψή τους, αλλά όχι σε όλους. Με αυτήν την εφαρμογή, θα μπορείτε να απολαύσετε αυτήν τη βολική λειτουργία περιήγησης χωρίς ριζοβολία ή περίπλοκο χειρισμό.

Walli: βάλτε τις πιο όμορφες ταπετσαρίες

Σας αρέσουν οι όμορφες ταπετσαρίες; Η Walli θα σας διευκολύνει να βρείτε το κατάλληλο παπούτσι για εσάς. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάσετε όσες πρωτότυπες ταπετσαρίες, γιατί είναι πάνω απ ‘όλα μια πλατφόρμα σχεδιασμένη για καλλιτέχνες. Η Walli (πληρώνεται μέσω διαφήμισης) μοιράζεται πράγματι το εισόδημά της με εκείνους που δημιουργούν το περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: 11 ζωντανές ταπετσαρίες για εξατομίκευση του smartphone σας

Το αποτέλεσμα: μια τεράστια δωρεάν βάση δεδομένων χρηστών με όμορφα σχέδια. Και μια εφαρμογή που γίνεται γρήγορα απαραίτητη.

Nacho Notch Notch Hider: απόκρυψη της εγκοπής

Το 2019, θα δείτε, οι περισσότεροι κατασκευαστές Android θα μεταβούν από το notch-mania, σε πιο σχέδια χωρίς περίγραμμα ή ακόμα και με μια τρύπα στην οθόνη. Τέλος πάντων, αφού είστε στο ύψος της διαφημιστικής εκστρατείας, περιμένετε να γίνει αυτό το χάος pixel υπήρξε. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αλλάξετε το smartphone σας – μία εφαρμογή είναι αρκετή για να καλύψει όλο αυτό το μέρος με μαύρο φόντο.

Αυτό βασικά κάνει το Nacho Notch: μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, απλώς προσθέστε μια μικρή συντόμευση για απόκρυψη ή εμφάνιση της εγκοπής μέσω ενός κουμπιού στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης για να εξαφανιστεί αυτό το πράγμα. έτσι 2018 κατά βούληση.

Λυκόφως: προστατεύστε τα μάτια σας το βράδυ

Όλες οι εκδόσεις του Android και η επικάλυψή τους δεν προσφέρουν αλλαγή της φωτεινότητας το βράδυ, για την προστασία των ματιών σας από το μπλε φως, το οποίο είναι επιβλαβές για τον κιρκαδικό ρυθμό (και συνεπώς τον ύπνο σας). Το λυκόφως μειώνει δραστικά τις εκπομπές μπλε φωτός από την οθόνη του smartphone ή του tablet σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να φιλτράρετε το μπλε φως από τις οθόνες σας και να βελτιώσετε τον ύπνο σας

Η λειτουργία είναι απλή: η εφαρμογή προσθέτει ένα έγχρωμο φίλτρο (κίτρινο / κόκκινο) σε αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη. Μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα και να ενεργοποιήσετε το φίλτρο κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων χρονικών διαστημάτων.

Kodi: κατ ‘εξοχήν το κέντρο πολυμέσων

Android Kodi

Πώς να οργανώσετε ταινίες, σειρές, εικόνες και κομμάτια μουσικής στο smartphone σας; Εάν ψάχνετε την καλύτερη λύση, Κόδι είναι χωρίς πλαίσιο η αναφορά στο πεδίο. Το κέντρο πολυμέσων προσφέρει έναν εργονομικό τρόπο οργάνωσης της βιβλιοθήκης παιχνιδιών σας με τα μεταδεδομένα (τίτλοι, εξώφυλλο, σύνοψη κ.λπ.) των μέσων σας.

Το Kodi υποστηρίζει μια ευρεία επιλογή μορφών πολυμέσων. Χάρη στο σύστημα επέκτασής του, μπορείτε να επεκτείνετε απεριόριστα τη λειτουργικότητα της εφαρμογής προσθέτοντας διάφορες επιλογές όπως τηλεοπτικά κανάλια, οδηγούς ταινιών, προσθήκες για ροή κ.λπ.

Speedtest.net: δοκιμάστε την ταχύτητα της σύνδεσής σας

Πιστεύετε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι πολύ αργή; Θέλετε να καταλάβετε ένα πρόβλημα σύνδεσης; Η εφαρμογή Speedtest.net που δημοσιεύτηκε από την Ookla είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες στο Play Store. Πολύ εύκολο στη χρήση, η εφαρμογή υποστηρίζει τις δοκιμές ταχύτητας σε ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, τον πλησιέστερο διακομιστή για να αξιολογήσετε την ποιότητα της σύνδεσης του παροχέα πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Ή επιλέξτε έναν διακομιστή στα μισά του κόσμου για να δείτε την απόδοση που μπορεί να περιμένετε από ένα VPN. Εκτός από τη δοκιμή απόδοσης (των οποίων οι μονάδες μέτρησης μπορούν να αλλάξουν), η εφαρμογή ελέγχει τη λανθάνουσα κατάσταση. Και συγκεντρώνει τα αποτελέσματα των χρηστών του για να δει με μια ματιά αν η ταχύτητα ή το ping σας είναι μέση ή χαμηλότερη.

RememBear: διαχειριστείτε όλους τους κωδικούς πρόσβασης σε ένα μέρος

Το RememBear είναι διαχειριστής κωδικών πρόσβασης: επιτρέπει την ομαδοποίηση όλων των συνδέσεών σας σε ένα ασφαλές θύλακα, προκειμένου να επιλέξετε ισχυρότερους κωδικούς πρόσβασης που δεν θα χρειαστεί ποτέ να θυμάστε – ή να εισαγάγετε χειροκίνητα. Το RememBear, που εκδόθηκε από την ίδια εταιρεία με το TunnelBear VPN, είναι απόλυτα ενσωματωμένο στο Android. Έτσι, μόλις πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης, θα εμφανίζεται πάντα μια επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Πώς να επιλέξετε καλύτερα τους κωδικούς πρόσβασής σας

1Password, LastPass… αφθονούν οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. Αλλά θέλαμε να σας δείξουμε σε αυτόν τον οδηγό για τον οποίο μιλάμε λιγότερο συχνά. Ως μπόνους, το RememBear μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν τοπικά σε smartphone ή tablet Android. Ωστόσο, για λιγότερο από 3 ευρώ το μήνα (30 ημέρες δωρεάν), έχετε αποθηκευτικό χώρο στο cloud και συγχρονισμό κωδικού πρόσβασης μεταξύ των διαφορετικών συσκευών σας.

WPS Office: χρησιμοποιήστε τη δωρεάν σουίτα γραφείου για smartphone

Με μικρό βάρος 37 MB, το WPS Office ωστόσο δεν απέχει πολύ από μια πολύ ολοκληρωμένη σουίτα γραφείου που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να προβάλλετε, να τροποποιείτε έγγραφα γρήγορα και εύκολα στο γραφείο ή στο σπίτι, οποτεδήποτε και οπουδήποτε σε τηλέφωνα και tablet Android. Η σουίτα είναι μερικές φορές πιο βολική από τα Έγγραφα Google για την εκτέλεση των ίδιων εργασιών. Συγκεκριμένα, ο χειρισμός του PDF: μετατροπή σε αρχείο λέξεων, υπογραφή, συγχώνευση και διαχωρισμός …

Φυσικά, υπάρχουν αναμφισβήτητα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις όπως το Microsoft Office suite για Android. Αλλά στις δωρεάν σουίτες, το WPS Office είναι αναμφισβήτητα, μαζί με τα Έγγραφα Google, η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή.

Automaton: μετατρέψτε το smartphone σας σε ένα πραγματικό ελβετικό μαχαίρι στρατού αυτοματισμού

Φανταστείτε ότι κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι σας, θέλετε το smartphone σας να απενεργοποιεί εντελώς το WiFi. Ή ότι ένα SMS αποστέλλεται αυτόματα όταν πληρούται ένα καθορισμένο σύνολο προϋποθέσεων. Ή ότι μια εφαρμογή ανοίγει όταν σαρώσετε μια ετικέτα NFC. Το Automate είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο που αξιοποιεί πραγματικά τις πλήρεις δυνατότητες του συστήματος Android.

Τα μπλοκ απλοποιούν τον προγραμματισμό των διαφορετικών συμπεριφορών, είναι πολύ διαισθητικό, η διεπαφή είναι καθαρή. Και ως μπόνους, το Automate μπορεί να ενσωματώσει το Tasker και το Locale εάν χρησιμοποιήσατε αυτές τις εφαρμογές.

Tiny Scanner: σάρωση και αποστολή των εγγράφων σας

Το Tiny Scanner είναι μια δωρεάν, απλή και εργονομική εφαρμογή για γρήγορη σάρωση και αποστολή εγγράφων. Αυτό αναγνωρίζει με την κάμερα το έγγραφο στην υποστήριξη στην οποία τοποθετείται (για παράδειγμα έναν πίνακα) και διορθώνει αυτόματα τη γεωμετρία, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει με δύο σταγόνες νερού σαν ένα έγγραφο σαρώθηκε με συμβατικό σαρωτή.

Διαβάστε επίσης: Πώς να σαρώσετε έγγραφα από το smartphone σας

Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε το έγγραφο ως εικόνα ή αρχείο PDF και να το στείλετε εν πτήσει μέσω email, WiFi ή Dropbox, Evernote, Google Drive ή Box. Πολύ χρήσιμο για σάρωση εγγράφων από καιρό σε καιρό!

Έχετε άλλες προτεινόμενες εφαρμογές; Μοιραστείτε τα σχόλιά σας στα σχόλια: θα ενημερώνουμε τακτικά αυτόν τον οδηγό λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις σας!