Οι απατεώνες Candy Crush Saga: Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε άπειρες ζωές

Κάντι Κρας Σάγκα, ο διάσημος τίτλος στον οποίο πρέπει να συνδυάσετε τρεις ή περισσότερες καραμέλες, έχει πραγματικά ερημωθεί σε όλο τον κόσμο (απλά σκεφτείτε ότι ο κατασκευαστής έχει διαφημίσει το παιχνίδι στην τηλεόραση και είναι έτοιμος να δημοσιοποιηθεί). Τα επίπεδα είναι πάρα πολλά, οι αυξανόμενες δυσκολίες, αλλά το κύριο «μπλοκ» για τους περισσότερους χρήστες αφορά το λίγες ζωές διαθέσιμες.

Θυμόμαστε ότι το παιχνίδι διανέμεται εντελώς δωρεάν, αλλά έχουμε μόνο πέντε ζωές διαθέσιμες. Όταν η μπάρα των «μικρών καρδιών» φτάσει στο μηδέν, θα πρέπει να περιμένουμε μισή ώρα για να επαναφορτίσουμε τουλάχιστον μία ζωή. Όπως με κάθε διάσημο τίτλο, μια τροποποιημένη εφαρμογή έχει δημιουργηθεί και διανεμηθεί στο διαδίκτυο που θα σας επιτρέψει να το έχετε άπειρες ζωές και συνεχίστε να παίζετε με το Candy Crush Saga σας.

Προσδιορίζουμε ότι το AndroidBlog δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των αποθηκεύσεων, ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα και θα δείτε ότι όλα θα λειτουργούν τέλεια

Ας δούμε πώς:

  1. Το πρώτο σημείο είναι σίγουρα το πιο σημαντικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε σωστά αποθηκεύσει και συγχρονίσει το επίπεδο που έχει επιτευχθεί με το προφίλ σας στο Facebook. Για να το κάνετε αυτό, απλώς συνδεθείτε σωστά στο προφίλ του κοινωνικού δικτύου, επομένως, για ασφάλεια, ξεκινήστε την εφαρμογή και παίξτε ένα επίπεδο.
  2. Σε αυτό το σημείο, απεγκαταστήστε εντελώς την εφαρμογή από το smartphone Android και κατεβάστε αυτό το τροποποιημένο APK (συνιστάται να το κατεβάσετε μέσω υπολογιστή και, στη συνέχεια, να το εισαγάγετε στο smartphone / tablet σας).
  3. Για να εγκαταστήσετε ένα APK, για τα άτομα που δεν έχουν ξεκινήσει, δεν χρειάζεται να έχετε δικαιώματα root, αλλά χρειάζεστε ένα απλό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να “βλέπετε” τους φακέλους στη συσκευή. Για παράδειγμα μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε Διαχειριστής αρχείων ES, εξαιρετική δωρεάν λύση.
    Διαχειριστής αρχείων ES
    Διαχειριστής αρχείων ES

  4. Πλοήγηση στον κατάλογο όπου τοποθετήσατε προηγουμένως το αρχείο διπλό κλικ στο τοποθετημένο APK.
  5. Τώρα περιμένετε για την εγκατάσταση της εφαρμογής (τα λεπτά αναμονής διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή που έχετε στην κατοχή σας).
  6. Μετά τη διαδικασία, ξεκινήστε το Candy Crush Saga και απολαύστε την άπειρη ζωή σας.

Ολοκληρώνουμε τον οδηγό υπενθυμίζοντας σας να ελέγξετε ότι η πρόοδος είναι πραγματικά συγχρονισμένη με τον λογαριασμό, ο κίνδυνος είναι να κάνετε τα πάντα μάταια και να χάσετε τα καλά πράγματα που έγιναν προηγουμένως. Σε περίπτωση που δεν είναι σωστά συγχρονισμένοι, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή ξεκινήστε εντελώς από το μηδέν.

Η διαδικασία έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί σωστά, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο είδος προβλήματος, αφήστε ένα σχόλιο στο άρθρο και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Μια μικρή έρευνα, σε ποιο επίπεδο έχετε φτάσει;