Οθόνη Xiaomi Mi Mix 4: 90 Hz, γρήγορη φόρτιση 40W και αισθητήρας φωτογραφιών 108 MP

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Xiaomi Mi Mix 4 θα εξαλειφθεί με οθόνη 90 Hz όπως το OnePlus 7 Pro, αποκαλύπτει διαρροή από την Κίνα. Αναμένεται για το τέλος Σεπτεμβρίου 2019, το smartphone θα επωφεληθεί επίσης από τον νέο αισθητήρα φωτογραφιών 108 megapixel που αναπτύχθηκε από τη Samsung και μια γρήγορη φόρτιση 40 watt.

Νέες πληροφορίες για το τεχνικό φύλλο του Xiaomi Mi Mix 4 μόλις εμφανίστηκαν στο Sina Weibo, το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο, αναφέρουν τους συναδέλφους μας από το Android Headlines. Το smartphone θα παρουσιαστεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, το τέλος του μήνα υπόσχεται να είναι απασχολημένο. Η Huawei θα παρουσιάσει το Mate 30 στις 19 Σεπτεμβρίου. Από την πλευρά της, το OnePlus αναμένεται να ανακοινώσει το OnePlus 7T και το OnePlus TV στις 26 Σεπτεμβρίου.

Xiaomi Mi Mix 4: εδώ είναι μια νέα επισκόπηση του τεχνικού φύλλου

Από την πλευρά του τεχνικού φύλλου, το Mi Mix 4 θα βελτιωθεί με έναν πίνακα AMOLED που απολαμβάνει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Αυτό ισχύει επίσης για το OnePlus 7 Pro και το επερχόμενο Google Pixel 4. Η ναυαρχίδα θα διακρίνεται από την παρουσία ενός ανασυρόμενου αισθητήρα φωτογραφιών selfie.

Το τμήμα φωτογραφίας θα παρέχεται από έναν κύριο αισθητήρα 100 MP. Η πηγή αναφέρεται πιθανότατα στον αισθητήρα ISOCELL Bright HMX της Samsung. Είναι ο πρώτος αισθητήρας φωτογραφιών 108 megapixel για smartphone. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει ένα smartphone με αισθητήρα φωτογραφιών 108 MP πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Η παρουσία αυτής της ενότητας δεν είναι επομένως πραγματικά εκπληκτική. Τέλος, το Xiaomi Mi Mix 4 θα επωφεληθεί από μια γρήγορη επαναφόρτιση 40 Watt. Πρόσφατα, η κινεζική εταιρεία ανέβασε το πέπλο με γρήγορη φόρτιση 30W. Σύμφωνα με προηγούμενη διαρροή, το smartphone θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 855+ SoC σε συνδυασμό με 12 GB μνήμης RAM.

Ενώ περιμένετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, σας συμβουλεύουμε να κάνετε αυτές τις διαρροές με έναν κόκκο αλατιού. Προς το παρόν, παραμένει δύσκολο να επαληθευτεί ο ισχυρισμός της διαρροής. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα προηγμένα στοιχεία φαίνονται μάλλον πιθανά ενόψει των ανταγωνιστικών smartphone και των τάσεων της χρονιάς. Προφανώς θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: Headlines Android