Οθόνη OnePlus 7T: 90 Hz, Snapdragon 855 + … εδώ είναι το τεχνικό φύλλο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17 ώρες και 13 λεπτά

Το OnePlus 7T συνεχίζει να συζητείται. Αρκετές εβδομάδες πριν από την επίσημη παρουσίαση, ένας διάσημος διαρροής σήκωσε το πέπλο στο τεχνικό φύλλο του smartphone. Πολύ παρόμοια με το OnePlus 7 Pro, η παραλλαγή θα εξαλειφθεί από μια οθόνη AMOLED 90 Hz και θα τροφοδοτείται από το ισχυρό SoC Snapdragon 855+. Μάθετε τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες πληροφορίες.

Στις 29 Αυγούστου 2019, ο Ishan Agarwal, ένας νεαρός Ινδός leaker, ήταν πολύ καλά ενημερωμένος, δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Twitter το τεχνικό φύλλο του OnePlus 7T. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κινεζική εταιρεία θα παρουσιάσει τα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro σε συνέδριο στην Ινδία στις 26 Σεπτεμβρίου 2019. Κατά τη διαδικασία, η μάρκα θα πρέπει επίσης να ανακοινώσει το OnePlus TV.

Οθόνη OnePlus 7T: 90 Hz, Snapdragon 855+ SoC και μπαταρία 3800 mAh

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Agarwal, το OnePlus 7T θα εξαλειφθεί απόΟθόνη Super AMOLED 6,55 ιντσών με κορυφαία διαφορά από το OnePlus 7. Όπως το OnePlus 7 Pro, θα επωφεληθεί από μια οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Αυτό δεν συνέβη με τον προκάτοχό του. Το smartphone θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 855+, το SoC της Qualcomm αφιερωμένο στα παιχνίδια, σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM και 128/256 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Θα βρούμε επίσης μια μπαταρία 3800 mAh. Υπενθυμίζοντας, το OnePlus 7 είναι ικανοποιημένο με μπαταρία 3700 mAh.

Φωτογραφία πλευρά, το OnePlus 7T επωφελείται επίσης από μια ωραία βελτίωση. Αντί για έναν διπλό αισθητήρα φωτογραφιών, η ναυαρχίδα θα είναι εξοπλισμένη με έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών που αποτελείται από μια κύρια μονάδα 48 MP, έναν δεύτερο αισθητήρα 16 MP και μια τελευταία μονάδα 12 MP. Αυτή είναι μια παρόμοια εγκατάσταση με το OnePlus 7 Pro. Στο μπροστινό μέρος, που στεγάζεται στην εγκοπή σε σχήμα δακρύων, το smartphone θα διαθέτει αισθητήρα φωτογραφίας selfie 16MP.

Από την πλευρά του τεχνικού φύλλου, το OnePlus 7T θα πλησίαζε πολύ το OnePlus 7 Pro, την έκδοση τελευταίας τεχνολογίας που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο. Οπτικά, το smartphone θα έπαιρνε το σχεδιασμό του OnePlus 7 / OnePlus 6T. Το μοναδικό διακριτικό στοιχείο: η τριπλή μονάδα τοποθετημένη σε ένα τετράγωνο στο πίσω μέρος της συσκευής. Για μια προεπισκόπηση του σχεδιασμού του, ρίξτε μια ματιά στις αποδόσεις του OnePlus 7T που σχεδιάστηκαν από την OnLeaks.