Οθόνη Google Pixel 4: 90 Hz στο πρόγραμμα, όπως το OnePlus 7 Pro

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 35 λεπτά

Το Google Pixel 4 πρέπει να έχει δικαίωμα σε οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, μια δυνατότητα που έπεισε το OnePlus 7 Pro. Η εταιρεία Mountain View φαίνεται να θέλει να τοποθετήσει το πακέτο στο υλικό με αυτήν τη νέα γενιά.

Μια προηγούμενη διαρροή ανακοίνωσε ήδη ότι το Google Pixel 4 θα ήταν εξοπλισμένο με οθόνη 90 Hz, αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και βελτιώθηκαν σημαντικά στην αξιοπιστία με μια νέα αναφορά. Το XDA Developers εντόπισε μια αναφορά σε μια τέτοια δυνατότητα στον πηγαίο κώδικα του μόλις κυκλοφόρησε στη σταθερή του έκδοση Android 10. Βρίσκουμε συγκεκριμένα την περιγραφή ενός νέου στοιχείου διεπαφής που δείχνει εάν η οθόνη της συσκευής επωφελείται από ρυθμός ανανέωσης 60Hz ή 90Hz.

Google Pixel 4: επιβεβαιώνεται η οθόνη 90 Hz

Αυτό επιβεβαιώνει ότι η Google, η οποία έχει από καιρό εγκαταλείψει την πτυχή του υλικού των smartphone της για να επικεντρωθεί στο λογισμικό, η βασική τους δύναμη, βασίζεται επιτέλους στο υλικό για την επόμενη γενιά κινητών. Γνωρίζουμε επίσης ότι θα εγκαταλείψει τον μοναδικό αισθητήρα φωτογραφιών που ήταν η πρωτοτυπία του εύρους και θα προσθέσει νέες ενότητες. Περιμένουμε επίσης έναν αισθητήρα Face ID στο μπροστινό μέρος. Μια οθόνη 90 Hz προσφέρει καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, αλλά και στην καθημερινή πλοήγηση, με πιο ομαλή κύλιση και ολίσθηση. Το OnePlus 7 Pro έχει αποδείξει ότι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό δεν είναι ασήμαντο.

Διαβάστε επίσης: Pixel 4 και 4 XL: ό, τι γνωρίζουμε για τα επόμενα smartphone της Google

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, το Pixel 4 θα διαθέτει οθόνη OLED 5,7 ιντσών με ορισμό FHD + 1080p. Το Pixel 4 XL δικαιούται πάνελ 6,3 ιντσών με ορισμό 1440p. Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να προσφέρουν Snapdragon 855 SoC με 6 GB μνήμης RAM. Περιμένουμε μια σημαντική διαφορά στην χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δύο: 2800 mAh για το Pixel 4 και τη σχετικά μικρή οθόνη σύμφωνα με τα τρέχοντα ονόματα και 3700 mAh για την έκδοση XL και τον υψηλότερο διαγώνιο και ορισμό οθόνης.

Πηγή: XDA Developers