Οδηγός για την ενεργοποίηση των επιλογών προγραμματιστή σε Android 4.4, 4.3 και 4.2

Οδηγός για την ενεργοποίηση των επιλογών προγραμματιστή σε Android 4.4, 4.3 και 4.2

Αυτό το σύντομο και απλό οδηγός για την ενεργοποίηση των επιλογών προγραμματιστή σε Android 4.4, 4.3 και 4.2 δημιουργήθηκε επειδή πολλοί, μετά την αγορά ενός νέου smartphone ή tablet Android ή πιο απλά μετά την ενημέρωση της συσκευής τους, δεν είχαν αυτό το στοιχείο διαθέσιμο στο μενού ρυθμίσεων, καθιστώντας αδύνατη την εκτέλεση όλων των λειτουργιών “από geeks” , περιζήτητο από χρήστες Android.

Πολλοί μας ζητούν πληροφορίες σχετικά με πώς να ενεργοποιήσετε το στοιχείο επιλογών προγραμματιστή σε Android 4.4, 4.3 και 4.2 και τώρα, με αυτόν τον απλό οδηγό, μπορείτε τελικά να ενεργοποιήσετε ξανά το κρυφό μενού και να αποκτήσετε πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες του συστήματος και πάνω απ ‘όλα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ο εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι απαραίτητος σε πολλές περιπτώσεις, όπως για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης ενός προσαρμοσμένου υλικολογισμικού.

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις επιλογές προγραμματιστή:

  1. Εισαγάγετε τις ρυθμίσεις συστήματος της συσκευής και, εάν υπάρχει, επιλέξτε την καρτέλα “Άλλο”
  2. Αναζητήστε και επιλέξτε το στοιχείο Πληροφορίες στη συσκευή
  3. Αναζητήστε το στοιχείο “Έκδοση έκδοσης” ή “Αριθμός κατασκευής”
  4. Μόλις αναγνωριστεί, πατήστε επανειλημμένα το γράψιμο, θα εμφανιστούν αρκετά αναδυόμενα αναδυόμενα παράθυρα (περίπου 10), στο τέλος του οποίου θα εμφανιστεί το μήνυμα ενεργοποίησης της λειτουργίας προγραμματιστή.
  5. Επιστρέφοντας στο μενού Ρυθμίσεις (πιθανώς στην καρτέλα “Άλλο”) το στοιχείο “Επιλογές προγραμματιστή” θα είναι ορατό

Τώρα η φωνή Οι “Επιλογές προγραμματιστή” θα είναι πάντα διαθέσιμες στη συσκευή και με πρόσβαση σε αυτό, μεταξύ των διαφόρων επιλέξιμων λειτουργιών, θα είναι επίσης διαθέσιμη η λειτουργία ενεργοποίησης Εντοπισμός σφαλμάτων USB, το οποίο θα σας επιτρέψει να παραδώσετε όλες τις επιθυμίες προσαρμογής της συσκευής σας, ίσως ξεκινώντας από την εγκατάσταση του πρώτου σας Προσαρμοσμένη ανάκτηση!