Νέο Samsung Galaxy S9 χωρίς υποδοχή ήχου 3,5 mm

Samsung Galaxy S9, εδώ είναι τα νέα μπροστινά πάνελ

Τα σχηματικά σχέδια του Samsung Galaxy S9 και S9 +, η πιο αναμενόμενη κορυφαία γκάμα στις αρχές του 2018 ποτέ. Θα έχουν κάποιες νέες ερμηνείες υλικού για να συμβαδίζουν με τις εποχές, αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλό. Για παράδειγμα, μαθαίνουμε ότι το σπίτι αποφάσισε να αφαιρέσει μόνιμα το Υποδοχή ήχου 3,5 mm από προϊόντα υπέρ του USB-Type-C.

Προδιαγραφές υλικού και στοιχεία της κορυφαίας γκάμας

Η παρουσίαση των δύο συσκευών θα πραγματοποιηθεί στο Mobile World Congress 2018. Το σπίτι λοιπόν επαναφέρεται σύμφωνα με τις εποχές, χωρίς να αφήνει χώρο για κανέναν. Για άλλη μια φορά, η χρήση του νέου θα έχει αποκλειστικό χρόνο SoC Qualcomm Snapdragon 845άλλα προϊόντα όπως HTC U12, LG G7 και ούτω καθεξής. Το σπίτι λειτουργεί σε 2 διαφορετικά πρωτότυπα, ένα με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων οθόνης, το άλλο με αναγνώστη πίσω.

Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα (τα οποία τώρα θεωρούνται δεδομένα), ο αναγνώστης θα επανατοποθετηθεί πίσω. Το μέγεθος της οθόνης θα παραμείνει αμετάβλητο, επομένως 5,8 ″ και 6,2 ″ Q-HD +. Θα υπάρξει ένα νέο 3D σαρωτής προσώπου και ακόμη και ένα φωτογραφικός τομέας που αποτελείται από 4 κάμερες. Υπάρχουν συζητήσεις για 2 κάμερες προσώπου 12 megapixel και 2 πίσω κάμερες 16 megapixel. Επιπλέον, κοιτάζοντας τα σχέδια, τα κάτω πλαίσια της οθόνης φαίνονται περαιτέρω μειωμένα.

[trovaprezzi prodotto=’Samsung Galaxy S8′]