Νέο σπίτι Google με οθόνη σε εξέλιξη

Νέο σπίτι Google με οθόνη σε εξέλιξη

Είχε ήδη εμφανιστεί τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά σήμερα μιλάμε για τον επόμενο Αρχική σελίδα Google, μια οικιακή συσκευή που τροφοδοτείται από το Google AI και η οποία επιτρέπει, μέσω φωνητικών εντολών, να εκτελεί πολλές λειτουργίες.

Προφανώς το σπίτι κάνει πραγματικά μια νέα έκδοση εξοπλισμένη με οθόνη πολλαπλής αφής με το οποίο ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει. Η επιβεβαίωση προέρχεται από το ίδιο το σπίτι και από μια πρόσφατη απόσπαση εργασίας.

Το Google Home θα έχει μια οθόνη πολλαπλής αφής στο μέλλον

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση, η έρευνα στοχεύει στην εύρεση προσωπικού που θα πάει να δουλέψει απευθείας στο υλικό επόμενης γενιάς του σπιτιού εφαρμόζοντας νέες δυνατότητες πολλαπλών αφής:

“Σε αυτόν τον ρόλο, θα εργαστείτε στην επόμενη γενιά υλικού Google για να ενεργοποιήσετε την καλύτερη εμπειρία χρήστη πολλαπλής αφής. Θα ηγηθείτε της ανάπτυξης και της ενοποίησης της λειτουργικής μονάδας αφής για το Google Hardware από την ιδέα έως τη μαζική παραγωγή. Πλήρεις λύσεις αφής, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής ελεγκτών, της επιλογής προμηθευτών παραγωγής αισθητήρων, του ορισμού των μοντέλων αισθητήρων, της παροχής περιορισμών και των απαιτήσεων διάταξης πλακέτας / ITO και η επίβλεψη της διάταξης σχεδιασμού φυσικής μηχανικής. “

Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες διαρροές, προς το παρόν πρέπει να διευθετήσουμε αυτό που έχει προκύψει. Προς το παρόν πώς βρίσκεστε Βοηθός Google στο smartphone σας;