Νέα Google Pixels, η υποδοχή 3,5 mm λείπει για να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία ήχου

Το Google Pixel 2 XL κερδίζει ένα νέο σφάλμα με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού

Ο νέα Pixel Google είναι τώρα πραγματικότητα και φέρνουν μαζί τους τα στίγματα των καλύτερων smartphone στην αγορά. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, την εξαιρετική κάμερα, ένα πολύ πλήρες φύλλο τεχνικών δεδομένων και την παρουσία της τεχνολογίας eSIM, την πρώτη εμφάνιση σε μια φορητή συσκευή. Τόσα πολλά επιτεύγματα και ενδιαφέροντα σημεία για τα οποία πρέπει να είμαστε περήφανοι, εν συντομία, τα οποία, ωστόσο, δεν καταφέρνουν να γεμίσουν την πίκρα στο στόμα που προκαλείται απόαπουσία της υποδοχής ήχου 3,5 mm, η τελευταία επιλογή επικρίνεται άφθονα από τους θαυμαστές και όχι από Google smartphone.

Ωστόσο, η έλλειψη που δικαιολογεί, όπως επεσήμανε ο διευθυντής της κοινότητας Orrin Hancock, σχεδόν επένδυσε στο έργο της κατάσβεσης των αντιπαραθέσεων και των σκληρών σχολίων. << Το νέα Pixel Google έχουν ακόμα μια υποδοχή ακουστικών >>, λέει ο διευθυντής του Mountain View. Δεν είναι εκεί αλλά δείχνει, θα προσθέσουμε, αφού < Θύρα USB-C>>. Ο λόγος για αυτήν την επιλογή λέγεται σύντομα: i νέα smartphone Google <>, χωρίς να τα παρατάς – ούτε καν με υπερβολικά καλυμμένο τρόπο – να ανακαλέσεις την Apple και τα νέα iPhone.

Δυστυχώς, όμως, μιλάμε για απλή αντιγραφή. Σύμφωνα με τον Hancock, η αφαίρεση της πλέον κλασικής και λιγότερο και λιγότερο δημοφιλούς θύρας 3,5 mm επιτρέπει στην Google να προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία ήχου και ψηφιακού περιεχομένου, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι κινούμαστε προς ένα μέλλον χωρίς σύνορα. Και εδώ η καθαρή αναφορά στο Δημιουργήθηκε από το έργο Google και Made for Google, σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους χρήστες i καλύτερα αξεσουάρ έτοιμος να σφραγίσει ακόμα πιο έντονη την εμπειρία χρήστη με το i νέα Pixel Google.

<Google Pixel 2 και Pixel 2 XL είναι συμβατά με ακουστικά USB-C που υποστηρίζουν ψηφιακό ήχο >> συνεχίζει ο Διαχειριστής Κοινότητας του Big G. Ποιος θέλει να επισημάνει στη δεύτερη περίπτωση την επιλογή να συμπεριληφθεί, στο πακέτο πωλήσεων του νέα smartphone Google, ένα προσαρμογέας η οποία θα συνδεθεί στη θύρα USB-C και θα επενδυθεί με σκοπό τη μετατροπή του ήχου μέσω της συσκευής που διαθέτει υποδοχή 3,5 mm.