Μιλάει με ένα smartphone με ταχύτητα πάνω από 130 km / h σε ένα roller coaster, μέσω βίντεο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10 ώρες και 16 λεπτά

Το βίντεο είναι τόσο ασυνήθιστο όσο είναι εντυπωσιακό: ενώ ταξιδεύει με τρενάκι στο PortAventura (Ισπανία), ένας τουρίστας από τη Νέα Ζηλανδία συνέλαβε το smartphone ενός ξένου, ενώ το τρένο του έτρεχε στα 134 km / h. Η σκηνή αποθανατίστηκε πλήρως στο βίντεο.

Για να ξεκινήσετε τη βδομάδα δεξιά, δεν μπορούμε να αντισταθούμε να σας δείξουμε το βίντεο ενός μικρού επιτεύγματος. Πραγματοποιείται στην Ισπανία στο διάσημο θεματικό πάρκο PortAventura και περιλαμβάνει έναν υψηλού επιπέδου αθλητικό τουρίστα στη Νέα Ζηλανδία. Ο Samuel Kempf είχε προσφέρει στον εαυτό του μερικές άξιες διακοπές στην Ευρώπη αφού εκπροσώπησε τη χώρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Fistballing (να μην συγχέεται με την μπάλα στο χέρι του, ούτε με το χάντμπολ…).

Ένα smartphone, ένα roller coaster και μια απίστευτη κίνηση στο βίντεο

Ξαφνικά, πέρασε μια μέρα με την οικογένειά του στο PortAventura. Και κατά τη διάρκεια μιας βόλτας σε ένα από τα μεγαλύτερα roller coaster στο πάρκο, Shambhala, συνέβη κάτι πολύ αστείο: “Δύο καθίσματα μπροστά μου, καθώς το τρένο άρχισε να ανεβαίνει πριν πέσει, ένας άντρας έριξε το τηλέφωνό του στο τρένο […] προσπαθούσε να το αρπάξει, αλλά επειδή είχε κολλήσει δεν μπορούσε να το φτάσει, και είπα αστεία στον αδερφό μου και οι άνθρωποι να είναι έτοιμοι να πιάσε το », λέει ο αθλητής.

Διαβάστε επίσης: Ασυνήθιστο – γυαλιά για τον έλεγχο του smartphone σας ξύνοντας τη μύτη σας

Το τρένο έπρεπε να πάει στα 134km / h για το αστείο του για να μετατραπεί σε τύχη: «Μόλις είδα το smartphone να με περνά μπροστά από το πρόσωπό μου, έτσι απλώνω τα χέρια μου και κατάφερα να το πιάσω». Όταν κατέβηκε από το τρένο, επέστρεψε το smartphone στον ιδιοκτήτη του που δεν μπορούσε να το πιστέψει. Για να τον ευχαριστήσω, τότε αποφάσισε να του δώσει το βίντεο που μπορούμε να αγοράσουμε στην έξοδο. Μπορεί, φανταστείτε, να γίνει viral: τη στιγμή αυτής της γραφής, τέσσερις ημέρες μετά τη σύνδεσή της στο διαδίκτυο, περισσότερα από 5 εκατομμύρια άτομα το είδαν.

Πηγή: Stuff.co.nz