Με το EaseUS MobiSaver για Android Free 5.0, η ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων είναι ένα κομμάτι κέικ

Με το EaseUS MobiSaver για Android Free 5.0, η ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων είναι ένα κομμάτι κέικ

Παρόλο που είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα, μερικές φορές πάρα πολλές προσαρμογές από τους κατασκευαστές δεν επιτρέπουν ακόμη και τις πιο απλές λειτουργίες μεταφοράς δεδομένων. Πιο σοβαρά, τα smartphone συχνά παγώνουν ή διαγράφουν ακούσια αρχεία. Για να είμαστε σίγουροι ότι όλα λειτουργούν σωστά και για την ανάκτηση φαινομενικά χαμένων αρχείων, συνιστούμε το λογισμικό EaseUS MobiSaver για Android δωρεάν 5.0.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι η χρήση αυτού του λογισμικού είναι πραγματικά απλή και δεν δίνει απολύτως την ιδέα της πολυπλοκότητας των λειτουργιών που εκτελεί στο παρασκήνιο για την εκτέλεση του σάρωση εσωτερικής μνήμης και micro SD (εάν έχει εισαχθεί) αναζητώντας διαγραμμένα ή κατεστραμμένα αρχεία. Με αυτό μπορείτε να ανακάμψετε επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, SMS, έγγραφα και, γενικά, κάθε τύπο αρχείου.

Είναι σημαντικό ότι υποστηρίζει όλα τα smartphone με Android 8.0 Oreo /7.0/6.0/5.1/5.0/4.4/4.3/4.2/4.1/4.0/2.3 στο πλοίο.

Πώς λειτουργεί το EaseUS MobiSaver για Android Free 5.0

Η λειτουργία του λογισμικού μπορεί να συνοψιστεί σε τρία απλά σημεία:

  • Συνδέστε το smartphone Android και ξεκινήστε το λογισμικό στον υπολογιστή.

  • Ξεκινήστε τη σάρωση της εσωτερικής μνήμης και του micro SD (όσο περισσότερα αρχεία υπάρχουν, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί αυτή η φάση).

  • Επιλέξτε τυχόν αρχεία που θα ανακτηθούν και πού να τα αποθηκεύσετε.

Εάν επρόκειτο να βρούμε μικρά ελαττώματα λογισμικού, το έλλειψη έκδοσης για macOS (υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10) και το έλλειψη ιταλικής γλώσσας. Στην τελευταία περίπτωση, ωστόσο, δεδομένης της απλότητας της χρήσης του συνόλου, είναι κάτι που μπορεί να μεταδοθεί χωρίς προβλήματα.

Όπως φαίνεται και από το όνομα, το EaseUS MobiSaver για Android Free 5.0 είναι ένα δωρεάν λογισμικό που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες με κόστος 39,95 ευρώ για προσωπική χρήση και 399 ευρώ για επαγγελματική χρήση. Η δωρεάν έκδοση διατίθεται στην ακόλουθη διεύθυνση συνδέσμου:

Θυμηθείτε ότι το EaseUS προσφέρει επίσης μια συγκεκριμένη έκδοση για iOS που σας επιτρέπει να μεταφέρετε όλα τα κύρια αρχεία από ένα iPhone σε άλλο ή σε υπολογιστή. Σας είπαμε τις τελευταίες ημέρες στο Agemobile.