Μετά το Switch Lite, η Nintendo θα λανσάρει ένα νέο Switch με καλύτερη οθόνη

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Μαρτίου 2020 στις 15 ώρες 11 λεπτά

Η Nintendo λέγεται ότι έχει άλλα σχέδια για την κονσόλα της μετά την κυκλοφορία του Switch Lite. Μια νέα έκθεση ενισχύει την υπόθεση της μελλοντικής κυκλοφορίας νέων μοντέλων του Switch, και ειδικότερα μιας πιο προηγμένης έκδοσης εξοπλισμένης με καλύτερη οθόνη.

Πριν από μερικούς μήνες, η Wall Street Journal ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία των Nintendo Switch Lite και Switch Pro. Είχε δίκιο για το πρώτο: το Nintendo Switch Lite επισημοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες και είναι πράγματι μια φορητή κονσόλα 100%, όπως υποδεικνύεται από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στις αρχές του έτους. Λοιπόν, σε μια νέα έκθεση, το WSJ ανοίγει ξανά τις συζητήσεις για άλλα μελλοντικά μοντέλα του Switch.

Nintendo Switch: έχουν προγραμματιστεί ακόμη πολλά μοντέλα;

Η Nintendo θα εργαζόταν σε άλλες εκδόσεις του Switch “Για παράταση του κύκλου ζωής της κονσόλας”, εξασφαλίζει την καθημερινή, η οποία αναφέρει εσωτερικές πηγές στην ιαπωνική κοινωνία. Μετά από ένα ελαφρύτερο μοντέλο που είναι φθηνότερο και αφιερωμένο στην κινητικότητα, θα μπορούσαμε λοιπόν να έχουμε τουλάχιστον έναν νέο διακόπτη, έναν ακόμη πιο αναβαθμισμένο. Σκεφτήκαμε ότι τελικά δεν θα έχουμε δικαίωμα μετά την ανακοίνωση μιας ενημέρωσης υλικού στο τυπικό Nintendo Switch, η οποία θα επωφεληθεί κυρίως από μια πολύ καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά τα σχέδια του Big N πρέπει να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο. μακριά.

Διαβάστε επίσης: Σύγκριση Nintendo Switch Lite vs Switch: ποιες είναι οι διαφορές

Αυτό που μιλάμε περισσότερο όταν μιλάμε για ένα Switch Pro είναι η ενσωμάτωση μιας νέας οθόνης. Και ακριβώς, ο Katsuaki Nomura, αντιπρόεδρος της Sharp, ανέφερε ότι η εταιρεία του πρόκειται να προμηθεύσει οθόνες IGZO σε έναν πελάτη στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, η οποία θα μπορούσε επομένως να είναι η Nintendo. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για τη βελτίωση του ορισμού της εικόνας σε φορητή λειτουργία, που περιορίζεται επί του παρόντος σε 720 pixel. Απομένει να δούμε αν το επερχόμενο Tegra X1 SoC θα το υποστηρίξει, τόσο απόδοσης όσο και διάρκειας μπαταρίας.

Πηγή: Wall Street Journal