Μετά το iPhone 8, ακολουθεί το πακέτο πωλήσεων του iPhone X

Μετά το iPhone 8, ακολουθεί το πακέτο πωλήσεων του iPhone X

ΜΕΓΑΛΟ’iPhone X Η Apple είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό προϊόν που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία. Η συσκευή ήταν ήδη γνωστή αφού στο διαδίκτυο μιλούσε για αυτόν εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο τώρα. Στο τέλος, τήρησε τις υποσχέσεις του υπέροχα θετικές, ακόμα κι αν η τιμή (ειδικά εμείς οι Ιταλοί) του άρεσε πολύ λιγότερο.

Το πακέτο πωλήσεων iPhone X εμφανίζεται στο διαδίκτυο

Η Apple δεν εμφανίζει τα πακέτα πωλήσεων των προϊόντων της προτού τα κυκλοφορήσει επίσημα, αυτή τη φορά, ωστόσο, φαίνεται ότι κάτι έχει χαθεί. Ένας χρήστης στο Reddit επιβεβαίωσε στην πραγματικότητα ότι βρήκε στην πύλη της Apple έναεικόνα στην οποία εμφανίζεται σαφώς το πλαίσιο πωλήσεων της συσκευής. Είναι ένα κλασικό πακέτο στο οποίο εμφανίζεται το μπροστινό πλαίσιο του προϊόντος.

Κουτί λιανικής iPhone XΔιαφέρει από τα πακέτα πωλήσεων των iPhone 8 και iPhone 8 Plus, διότι σε αυτές τις δύο συσκευές που εμφανίζονται είναι το πίσω πλαίσιο. Θα μπορούσε να είναι ψεύτικο, στη συνέχεια, μια εικόνα που υποβλήθηκε σε επεξεργασία με το photoshop, ή θα μπορούσε πραγματικά να είναι η συσκευασία στην οποία θα εισαχθεί το μελλοντικό σας iPhone X. Ένας μήνας λείπει ακόμα και θα μπορούσαμε να μάθουμε μόνοι μας εάν είναι ψεύτικο ή όχι.

[trovaprezzi prodotto=’iPhone 8′]