Μετά την Apple Meizu και το MediaTek δουλεύουν σε ένα νέο τρισδιάστατο σαρωτή προσώπου

Μετά την Apple Meizu και το MediaTek δουλεύουν σε ένα νέο τρισδιάστατο σαρωτή προσώπου

Η Apple σίγουρα εξέπληξε όλους με το σύστημά της Αναγνωριστικό προσώπου, πρακτικά ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει ξεπεραστεί και τώρα και ο ανταγωνισμός Android κινείται για να προτείνει κάτι τουλάχιστον παρόμοιο. Σε αυτή την προοπτική, οι Meizu και MediaTek αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Στόχος: να φέρει στην αγορά τον καλύτερο τρισδιάστατο σαρωτή προσώπου που έχει δει ποτέ σε smartphone.

Η Apple διδάσκει, οι Meizu και MediaTek ενώνονται δυνάμεις

Οι αναλυτές το είπαν, Η Apple με το Face ID θα είναι τουλάχιστον 2 χρόνια πριν από τον ανταγωνισμό. Το συγκεκριμένο σύστημα που είναι ενσωματωμένο στο iPhone X λειτουργεί πολύ παρόμοιο με το Kinect της Microsoft. Χρειάζονται πολλά συστατικά για να το φτιάξουν και δεν είναι εύκολο να φτιαχτούν όλα. Μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν υπάρχει καλύτερος σαρωτής προσώπου. Samsung Galaxy S9 θα μπορούσε να εφαρμόσει ένα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα δεν θα είναι ίδια.

Ακόμη και η Meizu και η MediaTek ελπίζουν να φέρουν αυτήν την τεχνολογία στα smartphone τους έως το τέλος του 2018, αλλά δεν υπάρχουν υποδείξεις για πιθανά προϊόντα. Κατά την άποψή μας, όλα θα μπορούσαν να είναι έτοιμα για την κυκλοφορία του Meizu Pro 8. Εν τω μεταξύ, το iPhone X πλησιάζει καθώς η κυκλοφορία παραμένει έτοιμη για τις 3 Νοεμβρίου.

[trovaprezzi prodotto=’Meizu Pro 7′]