Μεγάλη επιστροφή του Samsung Good Lock, σύντομα και στην Ιταλία

Μεγάλη επιστροφή του Samsung Good Lock, σύντομα και στην Ιταλία

Samsung Good Lock είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εφαρμογή για όσους έχουν κορυφαία γκάμα από τον κατασκευαστή της Νότιας Κορέας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη διεπαφή χρήστη, αλλαγές που υπερβαίνουν πολύ την εγκατάσταση ενός παραδοσιακού θέματος.

Για μερικά χρόνια τώρα, δεν υπήρχε ίχνος αυτής της εφαρμογής που να αφήνεται να πεθάνει στον πίσω καυστήρα. Σήμερα ξαφνικά εδώ εμφανίζεται ξανά με σημαντικές αλλαγές που φαίνεται να παραμορφώνουν εντελώς τη γραφική πλευρά των συσκευών. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Εφαρμογή Galaxy μόνο στη Νότια Κορέα, θα πρέπει σύντομα να φτάσει και στην Ιταλία.

Samsung Good Lock: αναποδογυρίστε το smartphone σας

Όπως είναι ορατό από αυτό το νέο βίντεο, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε πολλές αλλαγές στο smartphone σας. Αν και δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στην Ιταλία μπορείτε να το εγκαταστήσετε ήδη, αν και δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Για να εφαρμόσετε τις αλλαγές, η διαδικασία που πρέπει να κάνετε είναι λίγο περίπλοκη εάν δεν είστε ειδικός, ωστόσο εδώ είναι οι διάφορες διαδικασίες:

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε τα αρχεία που περιέχονται σε αυτό το αρχείο zip.
  2. Για εγκατάσταση Το QuickShortcutMaker υπάρχει στο Play Store και ξεκινήστε το.
  3. Μέσω της εφαρμογής που έχετε κατεβάσει θα πρέπει να αναζητήσετε τη λειτουργικότητα που συνδέεται με τη γραφική πλευρά της διεπαφής που θέλουμε να τροποποιήσουμε. Απλώς για να δώσω ένα παράδειγμα “Λόκσταρ“Είναι αυτό που συνδέεται με τις διάφορες επιλογές για την οθόνη κλειδώματος”Γρήγορη σταρ“Χρησιμοποιείται για την τροποποίηση του πίνακα γρήγορης ρύθμισης,”Αλλαγή εργασιώνr ”χρησιμοποιείται για την τροποποίηση του πίνακα που είναι αφιερωμένος σε πρόσφατες εφαρμογές. Μόλις βρεθεί η επιθυμητή επιλογή, πατήστε στην εντολή “Προσπαθήστε
  4. Επαναλάβετε τη διαδικασία που περιγράφεται στο βήμα 3 κάθε φορά που θέλουμε να εφαρμόσουμε μια αλλαγή.

Αυτές είναι επομένως οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Ενημερώστε μας εάν λειτούργησε για εσάς και δείξτε μας τις αλλαγές που έχετε εφαρμόσει.